Widzę, że nie ma zbytnio zainteresowania.
Jeśli do końca sierpnia nie będzie chętnych to wyślę maila z informacją, że w tym roku wyjazd się nie uda i przekładamy go na przyszły rok.
widze ze temat wam torszke koledzy przygasł jakoze w przyszłym roku obieałem zonie wycieczke za granice to jesli bedzie organizowany wyjazd to ja sie pisze tylko chcialbym najpierw odebrac mojego Dustera przy okazji zwiedzania fabryki bede mogl ich poopieprzac za to ze takie opuznienia w dostawie mojego Autka maja
temat przygasł tak jak przygasło lato
Trzeba juz teraz powoli przygotowywać się do wyjazdu
Osobiście jeśli mi zdrowie dopisze, pakuję księżniczkę 2005 i w drogę
nie będę przeciez sam na trasie i wierzę,że w razie czego będzie można liczyc na innych
POZDRAWIAM
Teraz nie było odpowiedniej ilości chętnych aby załatwić wejście do fabryki.
Bliżej lata przyszłego roku spróbujemy się zorganizować w jakąś większą grupę i może nam się uda pojechać.
ja z autopsji wiem ze trzeba zalatwic to tak.
1. oficjalnie pismo
2. podanym terminem z duzym wyprzedzeniem
3. napisac na forum plan wyjazdu
4. zebrac ekipe .
bo jesli bedi esie tak chcialeoz kazdym dogadac to lipa bedzie
ja wyjezdzam w Himalaje teraz i tak to bylo zrobione i mamy wszystko dograne itd
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Zgadzam się w zupełności z wieżą.
Tak są organizowane zloty np w borkach. I komu pasuje to przyjeżdża lub sobie tak czas i fundusze organizuje żeby przyjechać.
ja nadal chętnie pojechałbym do Rumunii - nawet na miesiąc (przejechał się trasą Transfogaktrską itd.) dlatego sugeruje już pisać żeby np zebrać się 1 lipca 2011 (jakieś check pointy w Polsce wyznaczyć i tak żeby wszyscy zebrali się gdzieś na Południu Polski i dogadać którędy jedziemy.
Jestem gotów zorganizować spotkanie dla zaintersowanych na podkarpaciu np .w maju i wtedy mżna wszystko dogadać przy ognisku z piwkiem w dłoni. Sam chętnie bym pojechał do Rumunii ale nie wiem czy mi finanse pozwolą
Podobnie , jak przy poprzedniej "edycji" deklaruję uczestnictwo w tej wyprawie, o ile uda nam się wcześniej dograć termin i uzgodnić szczegóły wyprawy. Jednocześnie zastrzegam, że w pewnym momencie, o ile nie poczynimy końcowych ustaleń, będe musiał się wycofać ze względu na inne plany.
Zanim wyślemy maila do Rumunii musimy koniecznie znać ilość uczestników wyprawy aby prowadzić konkretne rozmowy bo inaczej znowu skończy się na niczym.
Jak będziemy mieli pewną na 100% ekipę to będzie można wcześniej ustalić termin wizyty i załatwić wejście do fabryki.
Musimy pamiętać, że sierpień odpada bo mają wtedy wakacje.
a moje plany juz si posypaly tak bardzo chcialem pojechac a tu wczoraj szefostwo mojej firmy poinformowalo mnie o tym ze w przyszlym roku w czerwcu uruchamiamy nowa lakiernie i jak znam zycie testy potrwaja gdzies do konca sierpnia a potem dopracowanie szczegołow to tak gdzies okolo roku wiec o letnim urlopie mozna zapomniec
teraz mi tak wpadło że jak już będziemy tak daleko to nad morze czarne szło by się wybrać - około 350 jest do morza. w sumie do bułgarii bym podskoczył bo jest taniej
Ja planuję w drugiej połowie lipca pojechać do Bułgarii, zachaczając o Rumunię (i jak się da to z Wami zwiedzić Pitesti ), a jak nie, to pstryknąć sobie fotke pod wejściem do fabryki i jechać dalej.
Ja co prawda nie pojadę w tym roku, ale chętnie zorganizuję spotkanie przed wyjazdowe w Ołpinach na podkarpaciu ( jak już wcześniej wspominałem) Proponuję termin kwietniowy lub majowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum