Wysłany: 2010-01-29, 13:14 Dacia na Autocentrum.pl
Wczoraj napisałem do Autocentrum.pl , że mają cały czas zdjęcia starej Daci (sprzed liftingu). Już dzisiaj zmienili! Ale na inne zdjęcie sprzed liftingu. Znowu im wytknąłem i dałem linka do zdjęć gdzie mają wersję poliftingową. Zobaczymy jak im pójdzie
Ostatnio zmieniony przez laisar 2011-01-12, 00:12, w całości zmieniany 1 raz
Teraz im zawracam tyłek o znaczek i zdjęcia na pozostałych stronach, np. auta nowe -> dacia logan -> konkretny model silnika - i tam pojawiają się również zdjęcia auta i są sprzed liftingu.
Zapraszam teraz, logo jest wprawdzie jeszcze nie uaktualnione, ale zdjęcia aut nowych są już aktualne.
Przy okazji - może Pan rzucić okiem na
http://www.autocentrum.pl...ne/dacia/logan/
Mamy tam spore braki - gdyby był Pan w posiadaniu takich danych (broszury, inne strony) to bardzo proszę o wskazanie/podesłanie.
Pozdrawiam,
J.B.
Kierownik działu technicznego
Tak ciężko komuś wklepać chociażby w google "Dacia" i zobaczyć co wyskoczy? Kliknąć dwa razy i sprawdzić, czy nie ma katalogów w pdf do ściągnięcia?
Wysłałem mu linki do PDF'ów do Pick-Up'a, Van'a i MCV'ki. Resztę może da rade znaleźć?
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-01-12, 13:47
Ja o swoim samochodzie napisałem opinię a nie mam jej we wspomnianej ramce. druga strona medalu ejst taka, że do egzystencji nie jest mi to niezbędnie potrzebne:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum