Wysłany: 2010-08-26, 20:24 Spotkanie dawnych modeli Dacii
Tak jak w temacie może by zorganizować jakieś nieformalne spotkanie użytkowników starej Dacii Bez specjalnej organizacji, nad jakimś jeziorkiem przy grillu i piwku Pytam żeby sprawdzić zainteresowanie, jeśli znajdzie się kilku chętnych, będzie się można zastanowić nad miejscem i czasem, spędzić sobie przyjemnie weekend i podzielić się uwagami na temat naszych aut.
Pozdr!
Piszcie piszcie, powiedzmy, że jak się nas zbierze 10ciu pomyślimy o miejscu. Osobiście polecam ośrodek wypoczynkowy nad j. Zagłebocze na Pojezierzu Łęczynsko-Włodawskim. Nie żebym reklamował ale spędziłem tam kilka fajnych chwil dlatego polecam
3 i 4.09 dla mnie odpada, a 18.09 mamy najprawdopodobnie zlot na muchowcu więc myślę, żeby przełożyć na przyszły rok i zrobić zlocik w większym gronie np w kwietniu.
Może zrobimy sobie spotkanie przy torze w Kielcach :D Przejazd takich klasyków fajnie by wyglądał.
P.S Widze że jest kolejny właściciel klasyka i to blisko Krakowa. Można jakieś zdjęcia Staruszki zobaczyć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum