Marka: Skoda / VW
Model: Rapid / Up!
Silnik: 1,0 TSI / 1,0 MPI
Rocznik: 2019/2017 Pomógł: 11 razy Dołączył: 24 Maj 2010 Posty: 814 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-01-18, 20:25 Mocowanie podnośnika w bagażniku sandero
Panowie, może mi ktoś pstryknąć fotkę, jak w Sandero jest zamocowany podnośnik w bagażniku?
W zeszłym tygodniu wymieniałem koło i za nic mi nie pasuje tam, gdzie był wcześniej a dzisiaj chyba z 10 minut kombinowałem jak go złożyć
_________________ Było Sandero Stepway 1,6MPI + LPG 2010 i Logan MCV 1,6MPI + LPG 2012
Marka: Renault / VW
Model: Captur / Up
Silnik: 1,3 TCe 130KM/60 KM
Rocznik: 2019 / 2014
Wersja: Laureate Pomógł: 12 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 1889 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2011-01-18, 21:59
Ta wajcha jakoś na bok - cholera nie pamiętam - wyjmowałem ze trzy razy, ale jak człowiek nie widzi, to nie pamięta. Jak nie dowiesz się do jutra, to tomorrow cyknę fotkę.
"wajcha" ma być na tyle obrócona żeby ją akurat wcisnąć tak żeby nie odstawała. trzpień w otwór na dole, u góry jest lużna śruba na którą nakręcamy plastikową nakrętkę przez uchwyt od "wajchy".
Blachą do tylnej ścianki bagażnika (tak też myślałem że się porysuje a tu zonk - nie dotyka).
Przekręcasz wajchę tak aby jej uchwyt był w kierunku prostopadłym do lewarka i wciskach go tak jakby miał trzymać lewarek przed otwarciem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum