_________________ Italjet Formula
50 ccm
12 lat
wciąż jeździ , ale czy zajechałbym do Rumunii ?
Dacia, Fiat i Tata - to nie samochody, to pasja
Gość
Wysłany: 2008-02-01, 20:45
Ta jezdze na tablicach z Chorzowa bo wystawilem na sprzedaz ze wzgledu na to ze kupilem dosc okazyjnie. Moze sie sprzeda w ciagu miesiaca, jesli nie to biore sie za ulepszanko ;). W sumie juz zaczalem, wstawiajac ladne felgi ;). W sumie to mi troche jej zal sprzedawac, to swietny samochod, jechalem nia juz 160 a jeszcze bylo miejsce. Tyle ze NIGDZIE nie da sie dostac do niej czesci, zatem Loganek dobrze sie zastanow. Auto swietne, chetnie pojawie sie na zlocie to dam sie przejechac. Ma silnik GTI, dla znawcow oznaczen ;). Choc boje sie ile mi spali ;). Coz przyjemnosci kosztuja, mimo to warto.
PS. Dla scislosci to SuperNova ;)
PS2: Logan twoj artykul czytalem juz przed zakupem, kiedy sie jeszcze wahalem ;) chyba mnie przekonales
Ostatnio zmieniony przez Gość 2008-02-01, 20:51, w całości zmieniany 2 razy
Solenza? Mi sie wydaje ze SuperNova jest poprzedniczka Logana
Otóż nie, bezpośrednio przed wprowadzeniem Logana Renault "testowało" niejako zakłady w Pitesti oraz wprowadzało pewne standardy (szkolenie załogi), właśnie przy produkcji modelu Solenza.
_________________ Italjet Formula
50 ccm
12 lat
wciąż jeździ , ale czy zajechałbym do Rumunii ?
Dacia, Fiat i Tata - to nie samochody, to pasja
Gość
Wysłany: 2008-02-03, 19:06
ta artykul dla uciszenia antyreklamy ;) bzdura i tyle
[ Dodano: 2008-02-04, 23:40 ]
bylem dzis w ASO ;) u nas na Strzelcow w Renault, zgadnijcie co powiedzieli? ze oni maja tylko katalog Logana! mowilem ze w AŚ pisali iz z czesciami da sie zalatwic, powiedzial ze nie wie co to za rzeczy, ze oni nic nie pisali do AŚ
Gość
Wysłany: 2008-02-08, 11:11
to moj, badam rynek ;) wystawilem za 4500 to bylo 6 chetnych do kupna, to teraz stoi za 6500 ;)
Ta cała Eliza Kruszewska z Reno Polska to niezła ściemniara, pogadałem sobie z nią kiedys w temacie reklamacji. Sam nie wiem po co...
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Gość
Wysłany: 2008-02-13, 00:08
Loganek zalatwiles te czesci? moze ktos wie skad brac czesci do naszych aut
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum