_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
A można by się nieco wstrzymać z tą ankietą? Bo chciałem też coś zaproponować, ale wyrobię się dopiero na koniec tygodnia... Zresztą majkhell też zdaje się coś miał jeszcze przy tych coś grzebać. Aż tak strasznie to nas chyba czas nie goni ;>
Marka: Renault
Model: Megane 2 ph2
Silnik: 1.6 Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 251 Skąd: ETM
Wysłany: 2007-09-19, 16:05
Obecnie wygrywa C. A ja uważam że powinno E bo jest zbliżony do C a zawiera elementy zdecydowanie narodowe i przez to jest charakterystyczny.Wyróznia sie na pierwszy rzut oka. Jesli ktoś z klubu pojedzie na jakiś międzynarodowy zlot to bedzie widac na pół kilometra skąd jest
OK, Panie i Panowie. Skoro nikt nie stworzył nic innego, zaś większość wybrała wersję C, pozostaje zaakceptować ten wybór, i ztąd moje pytanie: co dalej z tym logo? jezeli umieszczamy je na stronie, to komu wysłać itd. itp. ?????
OK, Panie i Panowie. Skoro nikt nie stworzył nic innego, zaś większość wybrała wersję C, pozostaje zaakceptować ten wybór, i ztąd moje pytanie: co dalej z tym logo? jezeli umieszczamy je na stronie, to komu wysłać itd. itp. ?????
Jeżeli dojdzie do tego że będę prowadził stronę to zapewne mi musiałbyś przesłać logo.
A mnie gadżety nie interesują - mogłabym dziatkom wręczyć, coby chałupę zaśmiecały - ale bym chciała naklejkę z logo w celu umajenia bryczki.
I przy okazji ponownie dopraszam się pokornie numeru konta na priv, bo chyba mnie admistwo-moderatorstwo olało.
Dolny projekt fajniejszy - coś takiego po obróbce powinno byc poprzedzone literkami www a na dwóch skrajnych bokach logo klubu/dacii - i mamy wzór klubowych ramek rejestracyjnych
Dolny projekt fajniejszy - coś takiego po obróbce powinno byc poprzedzone literkami www a na dwóch skrajnych bokach logo klubu/dacii - i mamy wzór klubowych ramek rejestracyjnych
Nic nie stoi na przeszkodzie, by w różnych miejscach wykorzystać różne projekty - choć oczywiście najlepiej byłoby, żeby było to przynajmniej trochę spójne (ale jak na razie nie ma z tym problemu, bo wciąż obracamy się w kręgu tych samych znaków i fontów).
[ Dodano: 2007-09-23, 21:49 ]
MartinPŃ napisał/a:
Zdradź mi proszę sekret jaka to czcionka
Ani ja, ani co gorsza myfonts.com nie mamy najmniejszego pojęcia, więc po prostu wszystko narysowałem ręcznie :)
Mimo oczywistych skojarzeń ostatni projekt może wyglądać na aucie jakby ktoś oderwał część naklejki - chyba jednak z odniesień do symboli narodowych najlepiej wypada złamanie linii na górze znaku
Mimo oczywistych skojarzeń ostatni projekt może wyglądać na aucie jakby ktoś oderwał część naklejki - chyba jednak z odniesień do symboli narodowych najlepiej wypada złamanie linii na górze znaku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum