Mogę ( jak już pisałem w temacie wyprawy do Rumunii) zorganizować mały zlot na podkarpaciu. Proponuję termin w kwietniu przed wiekanocą lub w majowy weekend. Nocleg w gospodarstwie agroturystycznym. Mogę gdzieś załatwić jakiś obiad. Sniadanka i kolacje można sobie samemu upichcić. Proponuję ognisko z nieodzownym pieczeniem kiełbasek i degustacją piwa z lokalnego browaru. Jak ktoś lubi konne przejażdzki to gospodarz posiada kilka koników. No i można ustalić szczegóły wyjazdu do rumunii oraz pogadać o życiu i śmierci.
Oczekuję deklaracji i propozycji w temacie do połowy marca.
Moim zdanie ani kwiecień ani maj, ponieważ jak czytałem trasa Transfogaraska jest zamknięt do około 20.06 ze względu na zalegający śnieg. A jadąc do Rumuni grzechem było by nie zwiedzić tych okolic zwłaszcza naszymi drakulami z łopotającymi flagami.
Chyba,że chodzi tylko o spotkanie w celach organizacyjnych to OK kwiecień. W ostateczności może być maj bo będę w okolicach Czchowa więc rzut beretem.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2011-02-18, 18:29, w całości zmieniany 3 razy
Cóż widzę że zainteresowanie nie za duże, dodatkowo niestety moga być problemy z noclegiem w majowy weekend. Dlatego też mam propozycję, może spotkajmy się gdzieś w terene. np skamieniałe miasto koło Ciężkowic, Odrzykoń itp. Ale jak będą chętni na 100 procent na mały zjazd z noclegiem to spróbuję coś zorganizować. Więc proszę o deklaracje.
To może tak chętnych na spotkanie proszę o zadeklarowanie liczby osób w ciągu najbiższych dwóch tygodni. Jak będę wiedział ile mamy ludzi to wtedy będę mógł coś zorganizować. A ciebie jjmalin to najwyżej zmieszczę u siebie( jak będziesz jedynym zjazdowczem).
Nie załapie się na zlot Śląsk - Muchowiec, 9 kwietnia 2011, chociaż mam bliżej, termin mi nie opowiada więc chętnie przyjadę na ten, bo majowy weekend jest okey.
Kochani moi, świetnie że deklarujecie przyjazd ale podajcie też liczebność załogi na pokładzie. Jak będę załatwiał noclegi to muszę wiedzieć ile będzie ludzi.
W tej chwili sprawa wygląda tak. W zasadzie spotkamy się na 1 dzień ( 1 maja).
Moja propozycja to :
1. Spotkanie w Ciężkowicach ( skamieniałe miasto) około 12:00
2. Przejazd do Szymbarku do małego skansenu ( zwiedzanie)
3. Ognisko podsumowujące u nie przy chałupie (można do białego rana )
wersja nr 2
1 Spotkanie na rynku w Bieczu ( zwiadzanie biecza)
2 Pezejazd do lipnicy i spacer szlakiem ( około 1-2 godz) na górę Liwocz (punkt widokowy z wieżą )
2 Ognisko j.w
Wersja na niepogodę
spotykamy się w Bieczu i siedzimy w knajpie czekając na przejaśnienia.
Biorąc pod uwagę ilość zadeklarowanych chętnych to parę osób które chcą spać zmieści się u mnie w domu trzeba tylko zabrać śpiwory i karimaty. chyba że ktoś woli na sianie
Jeszcze tamtędy nie szedłem. można ewentualnie podjechać z drugiej strony i tam sie idzie jakieś 30 minut, ale będzie masakra z zaparkowaniem pojazdów, bo jak będzie pogoda to dzikie tłumy ludzi. I z tego powodu proponuję wyjście szlakiem turystycznym. A syna najwyżej będziemy nosić naprzemiennie albo zbudujemy mu lektykę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum