Witam serdecznie właśnie w czwartek odebrałem z salonu swoją Dacię Logan MCV. Waszą teraz naszą stronę klubową przeglądam już od pewnego czasu ale z zarejestrowaniem chciałem poczekać do odbioru Dacii teraz mogę być prawowitym członkiem naszego klubu.
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-02-03, 10:40
Cześć!
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Witam ,coraz więcej Loganów pomyka,wczoraj wyjezdzająć z wioski na drogę gminna ustąpiłem pierwszeństwa Daci Logan MCV czarnej z niemieckimi numerami,ja sie żdziwiłem ale kierowca tego czarnego chyba też jak mnie wyjeżdzajacego zobaczył,a zanim auto odebrałem (22 12 2007) to za groma loganka na drogach nie mogłem wypatrzyć ,także pozdrawiam świeżego nabywcę i jak to piszą przyczepności i szerokości zyczę .
PS;Zrobilem naprędce fotkę tego czarnego loganka,ale ponieważ zdjęcie cykałem komórka w trakcie jazdy zza szyby to marnej jakości wyszło, i nie będę jego wklejal,a myslalem że sie pochwale kogo na drodze z Pasłęka do Młynar (okolice Elbląga) spotkałem
Cóż, a u mnie niestety :( widac coraz więcej Linei, mimo, że pojawiła się ona 3 lata później. Logan w Siemianowicach, czy nawet w Katowicach to rodzynek.
Już nie mówię o Novej...
_________________ Italjet Formula
50 ccm
12 lat
wciąż jeździ , ale czy zajechałbym do Rumunii ?
Witam serdecznie właśnie w czwartek odebrałem z salonu swoją Dacię Logan MCV. Waszą teraz naszą stronę klubową przeglądam już od pewnego czasu ale z zarejestrowaniem chciałem poczekać do odbioru Dacii teraz mogę być prawowitym członkiem naszego klubu.
Marka: Dacia
Model: Logan Ambiance
Silnik: 1390 cm, 75 KM Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 548 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-02-04, 09:59
Cytat:
Logan w Siemianowicach, czy nawet w Katowicach to rodzynek.
Bez przesady. Trzeba uważnie się rozglądać, bo faktycznie jest ich niewiele, ALE SĄ. Najczęściej rejon Chorzów, Bytom, Katowice, Świętochłowice, rzadziej Zabrze. Kolory bazowe: czerwony, i granatowy + metalizowane ciemny czerwony, ciemny zielony, beżowo-perłowo-złocisty, niebieski, srebrny. Po drugiej stronie Sosnowiec. Rodzynek to obecnie MCV-do tej pory zauważyłem cztery...
_________________ Skoda 105 S (1982-1989), Polonez 1500 SLE (1989-2000), 3×Fiat 126p (19??-2002), czasami pożyczane Daewoo Tico, Skoda Felicia
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum