najfajniejsze w opisie, cyt.: "Stan bardzo dobry" - koniec cyt.
a tak poważnie:
@slawek_torun - co dalej po sprzedaży, czy pomimo niefortunnych doświadczeń pozostaniesz "wierny" Dusterowi?
Ostatnio zmieniony przez TD Pedro 2011-02-19, 16:35, w całości zmieniany 1 raz
Tak, to jest mój. Od EFL odkupiła go jakaś prywatna osoba.
Gość kupił auto za 29.000 zł, a resztę wartości pokryło PZU. Ale całą kasę i tak zabrał fundusz leasingowy.
W najbliższym czasie nie planuję zakupu auta, bo pozmieniały się trochę przepisy ws. odliczania VAT. Z DD byłem bardzo zadowolony, ale zmieniły mi się priorytety i jeśli miałbym teraz coś kupować, to 9-osobowego VW Multivana lub Opla Vivaro.
Jeśli chodzi o garażowanie to jakaś ściema, auto nie wie co to jest garaż, bo od nowości stało cały czas na ulicy.
Marka: Hyundai/Daihatsu
Model: ix35 4WD/Cuore VIII
Silnik: 2.0benz/1.0benz. Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Maj 2010 Posty: 172 Skąd: PL
Wysłany: 2011-02-20, 23:10
Wiesz co "sławku"dobrze by było jakbyś tu wrzucił nr VIN tego Dustera aby czasem ktoś z forum na niego się nie naciął w przypadku jak go odkupi dalej" handlowiec -blacharz-magik" i za jakieś 2-3 miesiące będzie stał na oto-moto czy alledrogo jako roczna nówka-bezwypadek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum