Witam wszystkich klubowiczów,
W dniu 17.11.2010 złożyłem zamówienie na DD Laureate 1.6 16V 105 4x4, w kolorze: szarym platynowym. Dziś (02.03.2011) zadzwonił Pan i poinformował, że DD stoi na placu...
Przeglądnąłem forum i wiele ciekawego się dowiedziałem.
Czeka mnie odbiór i nie wiem na co zwrócić uwagę, oczytałem się o kartach pojazdu (papierach), lakierze. Czy na coś jeszcze mam zwrócić uwagę?
Z góry dziękuję i jeszcze raz wszystkich pozdrawiam
PawełD.
Witam wszystkich klubowiczów,
W dniu 17.11.2010 złożyłem zamówienie na DD Laureate 1.6 16V 105 4x4, w kolorze: szarym platynowym. Dziś (02.03.2011) zadzwonił Pan i poinformował, że DD stoi na placu...
Ja też złożyłem zamówienie 17.11, a u mnie telefon milczy
Dzisiaj byłem... - nie mogłem się doczekać kiedy go zobaczę... Brudny okropnie...
Ustaliliśmy końcową cenę i powiedział: VAT niby 23% ale samochód został zafakturowany z VAT 22% więc ponad 500zł do przodu, dodatkowo za to kupiłem chlapacze (czytałem na forum, że warto).
Po wykonaniu przelewu mam przyjechać po dokumenty, rejestracja, ubezpieczenie potem jadę DD...
paweld
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum