Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-03-16, 20:14
Wystarczy jeden meil od admina lub moderatora. Z klubu chevroleta admin napisał do nich w poniedziałek po południu, we wtorek rano już klub był dodany:)
Aby nasz Klub znalazł miejsce na liście Auto-Świat należy przesłać poniższe dane:
Adres www:
Marka/model:
Początek działalności:
Ilość członków Fanklubu:
Ilość postów na forum:
Ilość odwiedzin strony w 2010 roku:
Imprezy zorganizowane w 2010 roku:
Współpraca z innymi fanklubami:
Prośba do naszych wspaniałych prowadzących zróbcie to najszybciej!
Dziękuję za wyczerpująca odpowiedź, ale jestem zbyt nowym członkiem aby odpowiedzieć na wszystkie wymagane pytania - zaznaczyłem je znakami zapytania
Adres www: http://www.daciaklub.pl
Marka/model: DACIA
Początek działalności: prawdopodobnie 15 września 2007 ?
Ilość członków Fanklubu: 1078
Ilość postów na forum: 79420
Ilość odwiedzin strony w 2010 roku: 28165 ?
Imprezy zorganizowane w 2010 roku: ?
Współpraca z innymi fanklubami: ?
Po pierwsze, pierwsi członkowie pojawiają się z datą 15 września 2007 i nie jestem pewien czy to jest data rozpoczęcia działalności.
Po drugie nie jestem pewien czy liczba postów w 2010 roku (28165), równa się liczbie odwiedzin strony Klubu Daci
Po trzecie nie mam pojęcia jak znaleźć imprezy zorganizowane w 2010 roku (a raczej będzie to wymagało przeczytania dużej ilości postów aby tą informacje wygrzebać - mam nadzieje, że ktoś zna odpowiedź na to pytanie?)
Po piąte jak powyżej jeżeli chodzi o współpracę z innymi Fanklubami.
Mam nadzieję, że wśród członków założycieli będzie osoba, która zna dokładne odpowiedzi.
Uważam, że liczba użytkowników Daci jest na tyle spora, że z podniesionym czołem możemy konkurować w rywalizacji ogłoszonej przez Auto-Świat.
Po trzecie nie mam pojęcia jak znaleźć imprezy zorganizowane w 2010 roku (a raczej będzie to wymagało przeczytania dużej ilości postów aby tą informacje wygrzebać - mam nadzieje, że ktoś zna odpowiedź na to pytanie?)
Dzięki za mądre rady Twoje, posty nie posuwają sprawy nawet na milimetr. Poczekam na mądrzejszą odpowiedź. A tak nawiasem dobrze by było czasami przeczytać co napisał matucha, kilka postów wyżej.
matucha, napisał dwa zdania w tym jedno pytanie... Coś przeoczyłem?
chriskb napisał/a:
Uważam, że liczba użytkowników Daci jest na tyle spora, że z podniesionym czołem możemy konkurować w rywalizacji ogłoszonej przez Auto-Świat.
IMHO ten plebiscyt wyłoni fanklub, który ma najwięcej użytkowników (jedyne kryterium: liczba oddanych głosów). Alfaholicy mają 3774 aktywnych użytkowników. W tej dyscyplinie raczej nie jesteśmy w stanie konkurować. Dziesiąty w rankingu klub civica ma 6374 aktywnych użytkowników...
Jeśli administracja do tej pory nie kiwnęła palcem w tej sprawie, to może nie czyta wątku. Spróbujcie na PW.
Ostatnio zmieniony przez Beckie 2011-03-18, 07:37, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum