Ale się czepiliście Kożuchowskiej. A to nie jest wcale zła aktorka, tylko ma pecha mieszkając w Polsce gdzie najpopularniejsi aktorzy to ci, co grają w M jak...". Jeśli ona jest "gwiazdeczką" to kto jest gwiazdą ??? Dymna ? Krafftówna ?
A że dusterem będą jeździć to źle ? Bo trochę tak to wygląda jakby zaraz ktoś miał napisać, że to za słaba aktorka na tak Świetne auto :)
Marka: Dacia --> Renault
Model: Duster 2 --> Kadjar
Silnik: 1.2 TCe 1.5 dCi EDC
Rocznik: 2017(m2018) --> 2017
Wersja: Prestige Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Kwi 2010 Posty: 1700 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-02-27, 10:16
Mikele napisał/a:
Ale się czepiliście Kożuchowskiej. A to nie jest wcale zła aktorka, tylko ma pecha mieszkając w Polsce gdzie najpopularniejsi aktorzy to ci, co grają w M jak...". Jeśli ona jest "gwiazdeczką" to kto jest gwiazdą ??? Dymna ? Krafftówna ?
Prezes - imho nie dali ciala tylko dokladnie zaplanowali wynik - samo zderzenie bylo na 4 wiec tak ograniczyli opcje (wybor ESP tylko w dieselu) i czujniki zeby napewno NIE dostal wiecej niz 3 - no i maja to co chcieli - DD ma 3 (mimo, ze w wersji z napinaczami i ESP SPOKOJNIE zasluguje na 4'y) no i jest marketingowa dzwignia do sprzedazy Renault - a Dacia i tak bedzie zamawiana powyzej mocy produkcyjnych :)
... dziś takiego brązowego z lookiem w słońcu widziałem w ruchu, bardzo zgrabnie wglądał nawet....
może przejeżdżałeś obok jakiejś wystawy z duuużym lustrem?
a tak przy okazji to czym różni się wersja prestige którą posiadasz od pozostałych... oferowanych w sieci RP...
Marka: (nie posiadam)Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi 105 KM 4x4
Rocznik: 2010
Wersja: Prestige
Wysłany: 2011-03-04, 18:33
TD Pedro napisał/a:
paweloo97 napisał/a:
... dziś takiego brązowego z lookiem w słońcu widziałem w ruchu, bardzo zgrabnie wglądał nawet....
może przejeżdżałeś obok jakiejś wystawy z duuużym lustrem?
a tak przy okazji to czym różni się wersja prestige którą posiadasz od pozostałych... oferowanych w sieci RP...
A profilu nie aktualizowałem, wtedy miałem nadzieję, że jednak będzie (ale przecież golasa 4x4 też nie ma u nas i wszyscy o tym wiemy) A Duster jechał sobie na drodze
_________________ W życiu najważniejszy jest zdrowy rozsądek.
Ostatnio zmieniony przez paweloo97 2011-03-04, 18:34, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate 7 os. Pomógł: 85 razy Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 3746 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-03-25, 17:09
krakry1 napisał/a:
Ja też tego nie oglądam - raz zobaczyłem kątem oka i zapytałem żonę:
- Czy to był Duster?
- A bo ja wiem? Ten samochód był czarny.
Nie umieją robić product placement .... tak jak w Magdzie M. 15-krotne zbliżenie na znaczek Suzuki zanim aktor przekręci kluczyk plus dwadzieścia zbliżeń w czasie jazdy.
Albo Dacia Duster Kożuchowska edition by zrobili :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum