Ok. mam czarnego ze srebrnym pakietem dodatków a ten czarny nie ma srebrnych progów, relingów i lusterka. Więc nadal sie próbuję rozeznać jak by to wyglądało w moim wypadku.
Na razie wstępnie nie jest źle. Ale chodzi o to by auto nie zmieniło się w choinkę noworoczną lecz w piękną młoda "rurmunkę" w czarnej kreacji wieczorowej z piękną srebrną biżuterią
Ostatnio zmieniony przez akofreda 2011-04-12, 11:06, w całości zmieniany 2 razy
Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Sie 2011 Posty: 239 Skąd: Polska
Wysłany: 2012-07-15, 22:29
Nietypowe rozwiązanie dolnego grilla do DD z gęstej metalowej siatki. MSZ gdyby nie napis GT całość mieściłaby się w granicach dobrego smaku.
Pewnie taka siatka rozwiązałaby problem kamyka w chłodnicy opisywany w innym temacie: http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=6843
Nie mam informacji czy to czyjaś indywidualna modyfikacja czy jakaś firma to produkuje. (zdjęcie znalezione na serwisie hostingowym).
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2012-08-02, 20:33
O matko, nawet Camaro ma chyba wyższy profil opony... Kolejna próba uczynienia "sportowca" z SUVa, co same w sobie jest IMHO nieporozumieniem totalnym.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2012-08-16, 21:31
jedno miejsce więcej,gdzie może zbierać się woda a zimą solanka
Dobrze wiedzieć, że jest taka opcja.
Osobiście gdybym miał coś przyklejać w tej okolicy to zdecydowałbym się na próg bagażnika, tak jak to zrobił kol. piotrkrk:
Przeglądając aukcje natknąłem się na tą listwę, po raz pierwszy zobaczyłem że coś takiego jest więc wrzuciłem.
Osobiście mam listwę ale na progu bagażnika taka jak na zdjęciu które wrzuciłes.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum