Rok produkcji 2003
Silnik 1,6 16V 107 KM + LPG
Przebieg 123 000 km
Wyposażenie:
ABS
Elektryczne szyby przednie
Centralny zamek + pilot
Klimatyzacja
Wspomaganie
Immobiliser
4 x air bag
Radio Blaupunkt
Regulacja kierownicy
Regulacja wysokości fotela kierowcy i podparcia lędźwi
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-09-08, 07:35, w całości zmieniany 3 razy
Marka: Dacia
Model: Sandero III Stepway
Silnik: 1.0 TCe LPG
Rocznik: 2021
Wersja: Comfort Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Wrz 2007 Posty: 350 Skąd: Częstochowa, Polska
Wysłany: 2010-01-21, 18:40
Naprawdę ładne Megane GrandTour! Na początku 2000 r. robiono porównanie jakości francuskich Megane hatchback i tureckiego kombi - nie dostrzeżono żadnych uchybień :) Można więc mówić, że masz naprawdę niezłe auto. Przebieg już konkretny. Oby dzielnie wytrzymywał trudy codziennej eksploatacji :)
By the way, gdyby zrobili Dacię-kompakt na bazie Megane 2 z jakością plastików Megane 1 ph 2 byłoby naprawdę dobrze :D
Rysiob, dzięki za miłe słowa jak co to nie GrandTour tylko Break tak pisze w instrukcji od bagażnika dachowego. Po drugie moje cacko było produkowane w Hiszpani i Francji w Turcji Sedan czyli Megane Classic. Przebieg u mnie to niczym są Wakacje dla samochodu wcześniej robił po 30tys km na rok a u mnie w ciągu trzech lat 30tys.
Dacia niech zostanie dacią i niech bazuje na własnych projektach.
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum