A mnie tam się podoba: na kolumnie można ładnie ustawić buteleczkę z lakierem do paznokci i się nie zsuwa.
i takoż czynię
....a żona w miedzyczasie w lusterkach bocznych sprawdza tatuaże
@dmas: ...no bo chodzi o to aby pod odpowiednim katem rozlozyc na niej gazete... teraz troche mi sie zle czyta, czcionki sie zalamuja...
eee ez przesady MCV całkiemładnie wyglada więc po co zaraz ta gazieta, meine liebe Dammen und Herren
Marka: Renault
Model: Twingo I
Silnik: 1.2
Rocznik: 1997 Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 370 Skąd: Celestynów/Warszawa
Wysłany: 2007-12-09, 10:10
Tak sobie myślę, że gdyby udalo się zrobić zdjęcie kobiety malującej pzanokcie w samochodzie z buteleczka lakieru na kolumnie kierownicy, to nic tylko je wysłać na jakiś prestiżowy konkurs fotograficzny i nagroda gwarantowana. Tytuł czy komentarz do zdjęcia absolutnie zbędny
A wracając do meritum tego wątku, to wczoraj ok. 16.00 na Rondzie Wiatraczna w Warszawie zauważyłem MCV-kę pod kogutami TOP TAXI. Ciekawa rzecz - na tylnej szybie po lewej stronie reklama DACI? Mignęło wam coś takiego koledzy z Wa-wy?
Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1.6 MPI Pomógł: 4 razy Dołączył: 17 Wrz 2007 Posty: 129 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-12-16, 23:34
Dzisiaj (niedziela) przemknął mi ok. 11.30 czerwony MCV na św. Bonifacego przy Sobieskiego tak szybko, że nie zdążyłem przeczytać napisów, jakie miał na drzwiach.
Dwie godz. później parkowałem obok MCV w kolorze blue mineral w Sadyba Best Mall na Powsińskiej. Specjalnie zrobiłem dwie rundki po parkingu, żeby stanąć gdzieś w pobliżu Ktoś z naszych ???
Rocznik: 1997 Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 370 Skąd: Celestynów/Warszawa
Wysłany: 2007-12-21, 06:52
Jechałem przedwczoraj wczesnym popołudniem z Marek do Legionowa i tak w połowie tej trasy zobaczyłem, że przykleiła się deo mnie niebieska MCV. I odstąpiła ode mnie dopiero na przedmieściach Legionowa.
Taką taksówkę widzieli również moi rodzice - własnie koło ronda wiatraczna!
Ja widziałem jeszcze granatową taksówkę, i tą z reklamą Decaru [w Decarze...].
Przedwczoraj z kolei ja sie doczepiłem do jakieś granatowej MCV-ki - truknąłem kierowcy, ale niezreagował [nareszcie doczekłem się spotkania z drugą MCV-ką]. Dzisiaj zauważyłem, ze niedaleko domu moich roziców mieszka taka czerwona-metalik MCV-ka dci 85 - taka czyściutka wypicowana nie to co moja...
ZeneC - czy to może Ciebie widuję czasami na Płowieckiej?
Wysłany: 2008-01-07, 12:54 Niespodziewane spotkanie MCV w Ząbkach k. Warszawy
JEST NAS WIĘCEJ. Dzisiaj rano 8:00 zaparkowałem koło przychodni w Ząbkach swoim srebrnym Loganem MCV koło identycznego srebrnego Logana MCV na warszawskich numerach. 20 minut póżniej 100 m dalej jechałem chwilę na ogonie bordowej met. MCV 1.5 dCi.
Pozdrawiam uzytkowników.
Może wśród przypadkowo spotkanych kierowców był jakiś forumowicz?
Wysłany: 2008-01-08, 04:59
Po 50 tys. Otwocku pomykają już na stałe trzy MCV-ki. Oprócz mojej jeszcze dwie, co ciekawe obie na warszawskich blachach - kredyt albo leasing. Jamnikowate kombi - jak powiedział mój znajomy - w powolnej ofensywie.
Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-01-09, 20:33
Lublin, 09.01 br., wieczór, okolice Czechowa. Jechałem kawałeczek za srebrnym MCV dci 7os. + hak na warszawskich numerach. Chyba nikt z naszych bo nie miał naklejki klubowej...
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
a tutaj Dacia 1400 kombi na rumuńskich numerach, czyli protoplasta MCV'ki
Zdjęcie zrobione "foto-komórką" na ul. Dąbrowskiego w RZ, Dzień szary i ponury, a auto w cieniu, stąd taka jakość zdjęcia
Gdy czekałem na moją mcv rozgladałem sie czy gdzieś w Elblagu takowa zobacze -jestem listonoszem to powinienem wylukać i nic ,po odbiorze auta jakieś 2 tygodnie jade a w przeciwnym kierunku-oddzielonym torami tramwajowymi- migneła mi mcv rownież srebrna ale nie widzialem blach czy z daleka czy może jakis tubylec jak ja
A ja w niedzielę spotkałem srebrną MCV-kę "Karen-Notebooks". Jak ją gdzieś przydybię to wrzucę foto....
Pozdrawiam
Piotrek
[ Dodano: 2008-02-11, 14:22 ]
Cześć,
Coraz więcej Loganów (wyprzedaż 2007 ?) Oto fotka z foto-komórki zrobiona wczoraj wieczorem w RZ. Srebrna to 1.4 MPI po liftingu, buraczkowa to moja! W tle na dopalaczach przelatuje Panda
nb. w czasie tej jazdy na odcinku ca 4 km spotkałem aż trzy Logany!
dwie_daćki.jpg Dwie daćki i pandziak z afterburnerem ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum