Ale ja mimo trójki nie mam pokrowców - za dużo z nimi bawienia się.
W normalnych (; samochodach (bez weluru, skóry itp wynalazków) materiał tapicerski zazwyczaj dobrze się czyści, a w naprawdę ekstremalnych przypadkach zawsze można dać do wyprania na myjni (ale przez ostatnie 6 lat nie miałem takiego wypadku).
... lub jakieś bagaże, pasażerów w odzieży roboczej, czyli jednym słowem wszystko i wszystkich którzy mogą nieźle nabrudzić...
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Są świetne pokrowce pasujące idealnie do Logana sedan w Lidlu w sprzedaży od czwartku tj 24.01.2008 niemieckiej firmy z wszystkimi atestami z 3 letnią gwarancją w cenie 79zł Założyłem i pasują idealnie.
Są świetne pokrowce pasujące idealnie do Logana sedan w Lidlu w sprzedaży od czwartku tj 24.01.2008 niemieckiej firmy z wszystkimi atestami z 3 letnią gwarancją w cenie 79zł Założyłem i pasują idealnie.
Marka: Opel
Model: Astra
Silnik: 1.6 CDTI
Rocznik: 2016 Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Wrz 2007 Posty: 325 Skąd: Poznań
Wysłany: 2008-01-27, 21:10
Karpiu66 napisał/a:
Leo2 napisał/a:
Pytanie tylko jak z jakością materiałów, bo co do wielu lidlowych produktów to można mieć wiele zastrzeżeń.
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Napisał do mnie Liam z Allegro - kiedyś go zahaczyłam o pokrowce - już szyje do MCV i na 7 osób też! Strona z aukcją ma ruszyć niebawem, pokrowce w wersji najwypasieńszej będą po 250 zł.
Marka: renault
Model: thalia
Silnik: 1,2 benzyna Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2007 Posty: 1108 Skąd: krakow
Wysłany: 2008-02-12, 21:17
kupilem w lidlu do thalii. na kolana nie powalaja, ale przy zakupie auta w salonie zawolali 350 zl, wiec nie skorzystalem, w koncu to tylko oslona tapicerki . pozdr
Jak już pisałem wczesniej, kupiłem w Lidlu i jestem naprawdę zadowolony. Tylna kanapa jest szeroka (pokrowiec ma wszyte dwa zamki błyskawiczne) i można ją zwęźić np do Thalii. Do Logana pasuje świetnie. Co do przednich oparć to musialem wszyś u krawcowej dwa zamki aby dostać się do kieszeni w oparciach przednich foteli. Wreszcie wnętrze nie jest już takie popielate.
Od tygodnia mam logana ubranego w komplet pokrowców do wersji 7-osobowej od Liama. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=316350296
Welurowe, dobrze leżą i można jeszcze dogadać szczegóły (kolor, poduchy boczne, dzielenie siedzeń, kieszeń czy wycięcie za przednim fotelem...) i 230 zł. Polecam.
Dla tych co pytają po co pokrowce: czy woziliście stadko jedzących, kruszących, a w porywach wymiotujących dzieci?
A sama zakładałaś, czy kogoś zmobowałaś? Pokrowce od Liama też mam - w bagażniku - i jakoś niesporo mi je zakładać, bo chłopaki piszą, że to mordęga. Niedługo w ogóle stracą sens: temperatury jednak rosną, a ja regularnie znajduję na siedzeniach kawałki czekolady, które wkrótce wtopią się w tło...
Marka: renault
Model: thalia
Silnik: 1,2 benzyna Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Wrz 2007 Posty: 1108 Skąd: krakow
Wysłany: 2008-03-27, 09:44
nie wiem jak w loganiku, ale ja do thalii kupilem w lidlu. ale nie w tym rzecz- nie bylem ic h w stanie zalozyc wg instrukcji. fabryczna tapicerka jest jest tak pogmatwana, ze trzeba byc prestigitatorem /chyba tak sie pisze fachowo sztukmistrz/ zeby to zalozyc. pokrowiec siedziska po prostu wcisnalem pod spod jak najglebiej sie dalo i na razie siedzi. nawet moja malzonka, znana w calej rodzinie jako alfa i omega a nawet wiecej, padla. pozdr
Prawdą jest, że założenie pokrowców zabrało z 3 godz., ale nie rozkręcałam żadnych plastikowych osłon, nie wyjmowałam foteli.... Nawet nie wykorzystałam dołączonych haczyków, pod fotelem są sprężyny z oryginalnych skajowych pokrowców. Tylko sięgnąć tam bez wyciągania foteli to niezła gimnastyka. Swoją drogą, jak wyjąć przednie fotele z logana?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum