Marka: Dacia
Model: 1300
Silnik: 1,3 B+G
Rocznik: 1975 Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Mar 2011 Posty: 77 Skąd: Siedleczka/Rzeszów
Wysłany: 2011-04-24, 19:43
Niestety moje sprzęcicho musi jeszcze poczekać na remont :( ale gratuluje efektu jaki Daćka wywołuje po remoncie mam nadzieje że dojdziesz do ładu z silnikiem ;) u mnie silnik ostatnio chodzi jak szalony
Model: 1310 TLX
Silnik: 1.6
Rocznik: 1990 Pomógł: 4 razy Dołączył: 24 Gru 2009 Posty: 130 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-04-27, 21:01
Zgadnij... Tinkacza za sprawą poprzedniego ołnera zna cały FSOAK :P A żebym pisał więcej na fsoautoklubie, to pewnie bymy sie z Cendrą znali też :P kurde dawno mnie na żadnym zlocie nie było, trza bedzie sie wybrać, może do autowidolowni :P
Dacia po ponad półtora miesięcznym postoju wreszcie wyprowadzona na pole
W najbliższym czasie upragniona wymiana oleju, zrobienie z hamulcami z tyłu i może coś ze skrzynią bo cieczy jak głupia
Po kolejnym miesiącu Dacia na polku i ma się dobrze Chociaż czeka mnie chyba wymiana rozrusznika i znalezienie przyczyny stukania w podłogę... Ale to się wszystko ładnie w swoim czasie zrobi A na deser takie zdjątko.....
Zdjątka z ostatniego spotu klasyków na którym wreszcie zagościła Zielona Strzała Południa
Po tych zdjęciach uświadamiam sobie jak Ona jest piękna. Może to przez polerkę którą jej zastosowałem.... Plany na przyszłość? Wymalować wkońcu progi pod kolor nadwozia.
Wreszcie zacząłem realizować plan który łaził mi od dawna po głowie. Progi w kolor nadwozia i pozbycie się tragicznie wyglądającej rdzy z drzwi. Niestety trochę jej było Jak nie miałem drugiego auta to Dacia niestety zasuwała w zimie... Teraz jest ładnie bezrdzawo W sumie to plan jest zrealizowany w 50% bo póki co jest zrobiona jedna strona. Jeszcze są dwa detale które trzeba KONIECZNIE kupić do Dacii. Są to chromowane listwy na progi. Po zdarciu kilku warstw konserwacji z progów do gołej blachy, ujawniły się dziurki pod właśnie tą ozdobę. A oto efekt:
P.S Sory za drugą fotke ale z lampą tak wyszło Najważniejsze że mimo to widać piękno Daci
Wygląda super!
P.S>:>
czy aby czasem nie widziałem twego cuda na zjeździe do Głogowa Młp. ?
Minąłem się z 1300 w takim właśnie kolorze. Pomachaliśmy sobie.
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Model: 1310 TLX
Silnik: 1.6
Rocznik: 1990 Pomógł: 4 razy Dołączył: 24 Gru 2009 Posty: 130 Skąd: Kraków
Wysłany: 2012-01-11, 15:51
Paaaany róbcie co z autami, a jak nie robicie, to chociaż spamu troche na forum trza natłuc :P Michałek, a jak dalej będziesz chciał coś sprzedać, to przyjedziemy razem z Marek1603 i Ci sprzedamy.... ostrzegawczego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum