Wracałem ze świąt w czwartek, w okolicach południa, kiedy ruch jest znacznie większy niż wcześnie rano w weekend - jechałem niecałe 4,5 h, w 99% zgodnie z ograniczeniami prędkości.
Remonty są tak naprawdę od Piotrkowa, od samego zjazdu z autostrady, do Mszczonowa (jakieś 50 km od Wawy) - ruch puszczany jest w obie strony jedną jezdnią, ale co kilka kilometrów jest fragment dwujezdniowy, więc jechało się całkiem sprawnie.
Myślę, że przy pewnie niewielkim sobotnim ruchu zdążycie bez problemu bez łamania przepisów (: - przy "tempomacie" na 80 km/h w zasadzie nie trzeba się martwić radarami i zwalniać nigdzie z wyjątkiem czerwonych świateł, a podróż potrwa na pewno mniej niż 4 h.
Możemy chyba zresztą ustalić początek np na 10.3o, nie powinno to przecież mieć większego znaczenia...
(A w razie czego proszę może o telefon np pół godziny wcześniej - 0048796-LAISAR - to wtedy zobaczymy co i jak?).
@bebe: Teoretycznie tak, ale jeśli będę mógł w razie potrzeby dalej liczyć na wsparcie, to będę bardzo wdzięczny... [:
(No chyba że w ogóle Ty - albo ktoś inny? - chce przejąć pałeczkę, to oddam po dobroci <: ).
Marka: DACIA
Model: DUSTER
Silnik: 1,5 dCi 4x2 110 KM
Rocznik: 2010
Wysłany: 2011-05-09, 21:18
[quote="Malutki"][quote="jackthenight"]
Malutki napisał/a:
No to kolejne pytanie do wszystkich jadących w kolumnie:
Na którą godzinę dojedziecie do Nadarzyna?
Hej mausi64 dołączysz do nas w Nadarzynie?
hej, myślę, że tak; powinnam.... jestem umówiona z Markiem 1603 na przekazanie ubrań klubowych... będę musiała ino tylko poodwoływać moich uczniów, bo mam od 10.30 do 12.30 lekcje .... ale mam nadzieję, że damy radę....
_________________ mausi64 życzy wszystkim bezpiecznej jazdy
Marka: Dacia, Fiat
Model: Sandero, Tipo
Silnik: 1.4 MPI, 1.4 16V
Rocznik: 2008, 2016
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 66 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 3233 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-05-10, 15:40
Mausi my będziemy zadowoleni jak przyjedziesz, twoi uczniowie będą zadowoleni jak odwołasz zajęcia - także same plusy, nie widzę innej możliwości jak ta, że przyjedziesz.
Marka: DACIA
Model: DUSTER
Silnik: 1,5 dCi 4x2 110 KM
Rocznik: 2010
Wysłany: 2011-05-10, 22:26
jackthenight napisał/a:
Mausi my będziemy zadowoleni jak przyjedziesz, twoi uczniowie będą zadowoleni jak odwołasz zajęcia - także same plusy, nie widzę innej możliwości jak ta, że przyjedziesz.
nieeeeeeee, no, po takiej zachęcie - grzechem niewybaczalnym byłoby nie przyjechać ....
mausi
_________________ mausi64 życzy wszystkim bezpiecznej jazdy
Ja z chęcią pojechałbym w kolumnie, ale musze byc w Warszawie troche wczesniej, wiec pewnie dojade ok 12ej. Czy dla 8-miesięcznego dziecka beda jakies atrakcje?? ;)
Marka: Renault
Model: Megane Sedan
Silnik: 1.5 dCi 100
Rocznik: 2004
Wysłany: 2011-05-13, 17:18
Piknik Dacia to impreza dla wszystkich, ale jak już pewnie wszyscy wiedzą, zlot klubowiczów odbędzie się w salonie na Puławskiej 621b.
Pozdrawiam was serdecznie i do zobaczenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum