Witam wszystkich Klubowiczów
Na moje auto muszę jeszcze poczekać przynajmniej 3 tygodnie,ale już się cieszę
Nie jest łatwo podjąć decyzję o zakupie NOWEGO auta,a i wybór modelu nie jest prosty.Ja decyzję mam za sobą,teraz uczę się cierpliwości.Może Ktoś ma sprawdzony patent na to żeby czas do odbioru się nie dłużył?
Dzięki wszystkim za powitania.Forum czytam już od półtora miesiąca,ciekawa lektura,która w dużej mierze przyczyniła się do podjęcia ostatecznej decyzji o zakupie.Zadziwia mnie fakt,że w nowym aucie trzeba dokupować uszczelki,i dlaczego od malucha? Podoba mi się pomysł przestudiowania działu dodatkowych akcesoriów i modyfikacji,na pewno skorzystam.
Witamy my czekaliśmy od stycznia do 5 maja planowo I czekamy do jutra te 15 dni to dopiero czekanie pozdrawiamy miłego czekania bez nie planowanych dodatków
Czy u dilera podali Wam wiarygodny powód takiej sytuacji?Czytałam,że kupiliście u Przyguckich,tak jak ja, i teraz mam strasa,że może taki mają zwyczaj.
Ostatnio zmieniony przez dorota 2011-05-19, 21:44, w całości zmieniany 2 razy
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-05-19, 22:18
dorota napisał/a:
Zadziwia mnie fakt,że w nowym aucie trzeba dokupować uszczelki,i dlaczego od malucha?
Nie trzeba, ale żeby nie rozgniewać transylwańskich bogów deszczu - należy. :] Nie chcesz chyba ryzykować złej karmy na samym wstępie przygody z Dacią? :)
Poza udobruchaniem bóstw, uszczelka również wycisza silnik, dodaje +5 KM do samopoczucia właściciela, poprawia cerę tegoż, do tego po wyciągnięciu lub przed zamontowaniem może służyć w celach zaczepno-obronnych. :]
Poczekaj, aż doczytasz do wielkiej tajemnicy wiary pt. Święty Kabelek Synchronicznego Wytrysku... :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum