opel corsa b i c b rewelacja ,c żenada jazda dacią no fajnie jak każdym nowym autkiem nic nie piszczy nie skrzypi plastiki jak w oplu wyposażenie też ale nie ta cena
na razie za mało przejechane(200) żeby coś więcej powiedzieć A bardzo ładne światła, brak przyciemniania zegarów (chyba że nie znalazłem) świetne sprzęgło
Ehh... Używajcie kropek i przecinków, bo ja kompletnie nie wiem o co chodzi... Czyżby aż taka ekscytacja po zakupie Dacii
Czy odbiór auta przebiegał bez problemów?i jakie gratisy udało się Wam wytargować?chcę się zorientować na co mogę liczyć,bo negocjacje to nie moje pole do popisu .
Mnie udało się sporo utargować z ceny a tak po za tym to dywaniki dorzucili a i sterowanie radia przy kierownicy choć nie jestem pewien czy to już nie standard w Stepway.
Witajcie,
Dziś przypadkowo zaparkowałem Dustera koło nowego Stepway'a. Tak mi się spodobał,
ze gdybym zastał Stepway'a w salonie to pewnie bym go kupił
Życzę radości z nabytku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum