Sam czekam od marca i czekam i czekać będę ponoć do połowy sierpnia.
Aby nie zwariować czytam i dyskutuję na forum gdy czas na to pozwala.
Co chwila coś nowego i tak po prawdzie jest tego tyle, że na okrągło czytać można.
P.S. Pomysł może i dobry ale wzrok psuje a jak po omacku Daćkę poganiać?
_________________ Bądź ostrożny na drodze. Szanuj życie swoje i innych.
Stwierdzam,że większość ludzi z którymi rozmawiałam(oczywiście z poza klubu)reaguje dziwnym odrętwieniem kiedy mówię,że zdecydowałam się na Dacię.Mają z tym jakiś problem,bo nie potrafią zdefiniować żadnych konkretnych argumentów przeciwko.Bardzo dziwaczne.
Mam to koncertowo gdzieś,że innym nie honor jeździć Dacią.Dla mnie marka auta to sprawa drugoplanowa.Takie babskie podejście ,podoba mi się i tyle.Stwierdziliśmy z mężem,że to dla mnie odpowiednie autko,więc bierzemy :-)Zawsze mieliśmy mało popularne poglądy
Stwierdzam, że większość ludzi z którymi rozmawiałam (oczywiście z poza klubu) reaguje dziwnym odrętwieniem kiedy mówię, że zdecydowałam się na Dacię
Też tak miałem, dopóki nie zobaczyli samochodu. A dla daci największym minusem w oczach innych posiadaczy aut jest właśnie marka. Brak prestiżu. Szwagier napalił się na stepway'a. Już, już miał kupować, ale w pracy pochwalił się kolegom i już zmiana planów. marka bez przyszłości, nie widać po niej, że jest przy kasie więc kupuje uzywana atrę III. Jego wola i skrzypce. Ty sienie przejmuj takim gadaniem. Mi stepek ssię podoba. Moze kiedyś żonie kupię.
Stwierdzam,że większość ludzi z którymi rozmawiałam(oczywiście z poza klubu)reaguje dziwnym odrętwieniem kiedy mówię,że zdecydowałam się na Dacię.Mają z tym jakiś problem,bo nie potrafią zdefiniować żadnych konkretnych argumentów przeciwko.Bardzo dziwaczne.
Pokutują poglądy sprzed lat. Wszak to nie jest nowa marka na rynku, swoją premierę przeżyła dużo wcześniej.
Marka: Dacia
Model: Duster 4X2
Silnik: 1,5 dCI 110 KM
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 846 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-05-24, 21:51
dorota napisał/a:
Nie przejmować się!
Kupić podjechać nową bryczką i zobaczyć ich miny
.
Nie przejmować się!
Kupić podjechać nową bryczką i zobaczyć ich miny
Najważniejsza będzie moja mina kiedy już wyjadę z salonu .Sama chciałabym zobaczyć własny zaciesz,ale technicznie trudno będzie jechać i gapić się w lustro
Benny86 widziałeś to mrugnięte oko na końcu mojej wypowiedzi?To właśnie oznacza żart Jednak warto zauważyć ,że to mężczyźnie wpadł do głowy taki pomysł,więc może szaleństwo(w dobrym tego słowa znaczeniu) nie jest uwarunkowane płcią?
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2388 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-05-26, 12:56
dorota napisał/a:
A tak na poważnie to podpowiedzcie co można wytargować w salonie kupując Dacię, oprócz standardowych dywaników które mi zaproponowali?
Było już parę razy, poszukaj. :) W skrócie - jeśli dostałaś upust, to już nic za friko raczej nie wyciągniesz. Jedyne (chyba) pole do manewru to koszt montażu akcesoriów w salonie. Jeśli więc zamawiałaś coś dodatkowo, co będzie montowane w salonie (podłokietnik, czujniki cofania, itp.), to sprzedawca może obniżyć ich koszt o koszt montażu (od pewnej kwoty - za zgodą przełożonego). Znacznie więcej możliwości pojawia się, kiedy salon z czymś podpadnie :) (opóźnienia, błędy w papierologii, obsuwy z kredytem, itp.) - wtedy jest szansa wyciągnąć coś za friko.
Dzięki,na forum czuję się jeszcze jak w labiryncie,natłok informacji i porządek,ale dla mnie głęboko ukryty .Minie trochę czasu zanim się odnajdę.Łatwiej i szybciej zapytać.Upustu nie ostałam,ale dorzucili podłokietnik i dywaniki.Zastanawiam się czy to koniec ich możliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum