"Czaju to co będzie powtórka z Rozdzieńskiego i rekord do Warszawy drakulą? " zależy jaki jjmalin ma ten kabel... bo moglibyśmy na ten jeden dzień jakieś ekstremalne mapy wtrysków zrobić ;p
Whatever - nie wyobrażam sobie dojazdu do Wawy w 3h, ale umyje samochód ;p
Ostatnio zmieniony przez czaju 2011-05-26, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-05-26, 23:42
Czyli pierwsza zbiorka powitalna w Nadarzynie, pozniej godnie, zderzak w zderzak na Puławska do Renault ? O ktorej grupa planuje przyjazd na miejsce ? Pamietajcie, moga byc utrudnienia w zwiazku z wizyta Obamy i pozostałych prezydentow.
Czyli pierwsza zbiorka powitalna w Nadarzynie, pozniej godnie, zderzak w zderzak na Puławska do Renault ? O ktorej grupa planuje przyjazd na miejsce ? Pamietajcie, moga byc utrudnienia w zwiazku z wizyta Obamy i pozostałych prezydentow.
Tak jak wczesniej ustalalismy. Spotkanie w Nadarzynie na "prawym" parkingu CentrumMody: 10.00
Na pulawskiej: pewnie okolo 11.00
Ostatnio zmieniony przez tweeciak 2011-05-27, 07:37, w całości zmieniany 1 raz
Marka: DACIA
Model: DUSTER
Silnik: 1,5 dCi 4x2 110 KM
Rocznik: 2010
Wysłany: 2011-05-27, 10:29
super - tylko, że ja się na tym nie znam, ale jak się może uśmiechnę do Ciebie, to byś tam zajrzał i pogrzebał ???? ma się rozumieć, w silniku Drakuli
dzięki i jeszcze raz podkreślę, jak mi smutno, że Was wszystkich jutro nie spotkam.
Ale mam chociaż nadzieję, że Ci, co zamówili ubranka będą zadowoleni....
Udanego zlotu i tęsknijcie za mną
_________________ mausi64 życzy wszystkim bezpiecznej jazdy
Uprasza się o parkowanie na uliczce na tyłach salonu, po jednej, bliższej zakładowi stronie. (Prawej, wjeżdżając z kierunku zgodnego ze strzałką - oprócz Renault nie ma tu innych bram, więc nie będziemy nikomu wadzić).
Zycie pelne jest niespodzianek - tych pozytywnych i tych negatywnych. Mi wlasnie wyskoczyla taka niespodzianka, tak wiec jesli sie nie zjawie do 8:00 na Neste to jedziecie beze mnie. Ale jesli sie pojawie to bede dysponowal CB. Oby do zobaczenia.
Zycie pelne jest niespodzianek - tych pozytywnych i tych negatywnych. Mi wlasnie wyskoczyla taka niespodzianka, tak wiec jesli sie nie zjawie do 8:00 na Neste to jedziecie beze mnie. Ale jesli sie pojawie to bede dysponowal CB. Oby do zobaczenia.
Marka: Citoren
Model: Berlingo
Silnik: 1.6 VTI
Rocznik: 2011
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 35 razy Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 4270 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-05-28, 17:25
No i po zlocie Było bardzo sympatycznie . Pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych. Dziekuje Laisarowi i POS-owi za świetna organizacje imprezy. Już obymyślam trasę wycieczki wygranym dusterem na weekend.
No i po :) Bylo milo i szybko sie skonczylo. Dowiedzialem sie wielu nowych rzeczy np. jak wyglada moja Drapiezna Drakula od spodu, ze mozna ja dopancerzyc ala 4x4, ze malutki nie jest wcale taki malutki... I potwierdzilem kilka juz mi znanych faktow jak np. to, ze jak biore udzial w konkursie to zwiekszam szanse innych na wygrana, ze nic nie mozna robic na sile (nawet wymieniac zarowki ;) ) itd. No i mam juz swoj polar z logo klubu! Slowem - same zalety. Dzieki wielkie za zorganizowanie takiej imprezy i oczywiscie wszystkim obecnym za przybycie, bo bez nich tez nie mogloby sie to wszystko odbyc. No i wielkie dzieki i pozdrowienia dla tych ktorych nie bylo, a napracowali sie na rzecz klubu :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum