Witajcie, wreszcie po długim oczekiwaniu (8.02.2011-6.06.2011) odebrałem swojego dusterka:):), jest piękna:).
Brąz cajou, 1.5dci,laureate bez looka,swoje radyjko pionieer z BT.
Wszysto załatwiłem wciągu 3 godzin bezproblemowo.
Wrażenia jak najbardziej pozytywne, nie żałuję tej decyzji wręcz przeciwnie postąpiłbym tak samo jeszcze raz. Plastiki w środku nie są tandetne jak niektórzy piszą mogą się a nawet podobają się (do tej pory jeździłem mondeo MKII z full wypasem).Jest skromnie ale bardzo przyjemnie,fotel dobrze trzymią na zakrętach, dziury i krawężniki nie istnieją:).
Prowadzi się super dobrze reaguje na ruchy kierownicy, w mieście zwrotny. Jak wracałem z Katowic do Knurowa to komputer pokazał spalanie 4.4l :). Narazie mam przejechane 200km więc trudno coś więcej w tym temacie napisać, zobaczymy po większym przebiegu. Jak wracałem od dilera to była ulewa i była okazja przetestować wycieraczki i zaskoczenie, po załączeniu spryskiwacza wycieraczki same ruszyły z małym opóźnieniem:) a ten słynny trójkąt powiem szczerze że też nie jest tak źle, w mondeo co jeździłem było dużo gorzej.
Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich właścicieli Drakulek a wszystkim oczekującym życzę duuużo cierpliwości bo naprawdę warto!
Aha pisałem że jest piękna?:) Jak zrobię fotki to wrzucę na forum
Gratuluje dobrego zakupu!
Również teraz odebrałem swojego Dustera, czas oczekiwania podobny (04.02-09.06.2011)
Przejechałem 500 km, komfort jazdy niesamowity (wcześniej Opel Corsa B 1.5 TD). Przyspieszenie dobre, wyprzedzania na 5 biegu, spalanie pokazuje 4.8 - głównie trasa.
Przejechałem kilka tysięcy Dusterem z wypożyczalni 4x4 Laureate, pakiet look + chyba wszystkie opcje. Silnik w benzynie. Wrażenia mam jak najbardziej pozytywne, szczególnie patrząc na stosunek ceny ewentualnego zakupu do możliwości.
Sam zdecydowałem się jednak na kupno drugiego Sandero.
Rozsądek podpowiedział mi, że duże auto zawsze można wypożyczyć (np.wakacje, dalszy wyjazd), a większość czasu i tak spędzam w trasie sam.
Sercem bliżej mi, co nie powinno dziwić, do Dustera :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum