Marka: dacia
Model: duster II
Silnik: 1,5 dci 110 KM 4x4 / 1,5 dci 110 KM 4x4
Rocznik: 2011 / 2014
Wersja: Laureate
Wysłany: 2011-06-04, 12:09
no właśnie... gdzie i o której? Czy ten parking leśny o 16.00 będzie aktualny? (mnie się podoba, co najwyżej mogę się chwilę spóźnić). I czy wziąć wałówę????
Ostatnio zmieniony przez miandas 2011-06-04, 12:10, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Skoda / VW
Model: Rapid / Up!
Silnik: 1,0 TSI / 1,0 MPI
Rocznik: 2019/2017 Pomógł: 11 razy Dołączył: 24 Maj 2010 Posty: 814 Skąd: Poznań
Wysłany: 2011-06-05, 10:09
To kto może być?
I Jarosławiec, czy M1? Ja jestem elastyczny. Ewentualnie jeśli pod M1 to możemy się umówić na 19 np, co by już tak słońce ostro nie dawało
_________________ Było Sandero Stepway 1,6MPI + LPG 2010 i Logan MCV 1,6MPI + LPG 2012
Przepchnąłem umawiacza o tydzień, ale szczerze powiedziawszy nie widzę żadnych perspektyw na najbliższe dwa tygodnie... Chyba łatwiej będzie spróbować po wakacjach...
Hej, przecież nie musimy odrazu spędzać razeem całego dnia. Zawsze pierwszy raz jest najtrudniej. Jak dla mnie to najlepiej będzie wybrać jakieś miejsce, typu wieża widokowa w Puszczy Zielonka i tam się umówić. Jeśli nawet się nie uda, to chociaż będzie można sobie panoramę Poznania zobaczyć :).
A może powinniśmy ustalić twardo miejsce i termin i kto przyjedzie ten będzie. W końcu od czegoś trzeba zacząć? Jeśli ten leśny parking jest OK, to może właśnie tam. Proponuję podać jakiś odległy termin, np w połowie lipca, wtedy wszyscy będą mieli możliwość wpasowania się w ramy - bardziej lub mniej :).
Ja osobiście jako pierwsze miejsce spotkania proponuję to
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-09, 12:27
W ten weekend będę na spędzie rodzinnym w Poznaniu, w hotelu Malta na Krańcowej. Jeśli ktoś miałby ochotę spotkać się, pogadać, obejrzeć w akcji przełączniki impulsowe szyb, spryskiwacze mgłowe czy inny podłokietnik :) - w niedzielę przed południem wyrwę się z rodzinnych objęć. :] Proponuję parking przy wjeździe do hotelu, a jeśli tam będą pędzić, to któryś okoliczny (między Mińską a Czekalskie, albo ten na przeciwko Wiankowej).
O. :DDD W takim razie zmiana koncepcji - wpadniemy na piknik, napuścimy Majkę na atrakcyjne niespodzianki dla dzieci, bezczelnie wciągniemy smaczny poczęstunek i do domu. :D Najprawdopodobniej od 11oo do 12oo.
O, bardzo dobry pomysł - to ja też zdekonspiruję swoje plany: będę w Poznaniu w ostatni weekend sierpnia, od czwartku do niedzieli. Gdybyście przypadkiem mieli czas i ochotę się spotkać, to ja jestem chętny (:
O, bardzo dobry pomysł - to ja też zdekonspiruję swoje plany: będę w Poznaniu w ostatni weekend sierpnia, od czwartku do niedzieli. Gdybyście przypadkiem mieli czas i ochotę się spotkać, to ja jestem chętny (:
Masz na myśli 25-28.08.2011 ?? Jeśli tak, to ja proponuję ustalić 27.08.2011 na dzień spotkania. Miejsce do dogadania - tutaj proponuję podać kilka lokalizacji i zrobić głosowanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum