Wczoraj uzyskałem informację że Zodiak organizuje piknik 18 czerwca w Rzeszowie. Szczegółów na razie nie znam ale się dowiem. Jak nic mi nie wypadnie to zamierzam się stawić. To może jeszcze ktoś by przyjechał i byłby mały spocik ( piotrres i leny to raczej obowiązkowo z racji miejsca zamieszkania)
Ostatnio zmieniony przez opos 2011-05-19, 18:46, w całości zmieniany 1 raz
Miałem dostać informację od Zodiaka co właściwie kombinują tego 18 -go ale cisza. Z ich strony internetowej wynika że będą brać udział w dniach osiedla zalesie. Mimo to może się jednak wybiorę do Rzeszowa z rodzinką i byłbym około 16 -stej. Kolegów z Rzeszowa proszę o podanie lokalizacji tego parku Zalesie. Jeżeli się pojawię to będzie mnie można poznać po koszulce klubowej.
benny86, jako student i właśnie nie bardzo mogę się urwać bo jeszcze 2 zjazdy zostało więc jest apogeum hardkoru. No, zobaczymy może coś się uda pokombinować
Gdzie to jechać do tego parku? To park technologiczny czy taki zwykły z łabędziami? Internet kojarzy to z ulicą Ćwiklińskiej I dalej pewnie za zapachem spalin z grilla...
Gdzie to jechać do tego parku? To park technologiczny czy taki zwykły z łabędziami
Mógłby być jeszcze Park dla Sztywnych Ja kojarzyłem to z parkiem na Słocine przy pałacu (ale tam są kaczory na stawie).
Okazuje się, że jest na Zalesiu park przy ul. H. Wieniawskiego.
Jak widzicie nie tylko my tu mamy problem:
Co tam, żadnego hotspota nima, ani porządnej komurki z fesjbukiem? Czemu fotorelacji na żywo moje piękne oczy nie widzą? Chyba muszem siem tam pofatygować osobiście... Bądźcie czujni
Piknik w Zalesiu. Kto nie był - niech żałuje.
Trzecie zdjęcie to tajna superbroń Dacii - parasol z mieczem laserowym. Stosowna odpowiedź na parasol Skody Superb, który w ramach oszczędności ostatnio został skasowany ze standardowego wyposażenia limuzyny po tym, jak marketingowcy zażyczyli sobie do Fabii i Octavii - filcowe kapelusze, a do Yeti parę gumiaków.
P1050618_800x600.jpg
Plik ściągnięto 208 raz(y) 157,55 KB
P1050621_800x600.jpg
Plik ściągnięto 234 raz(y) 145,48 KB
P1050628_640x480.jpg
Plik ściągnięto 208 raz(y) 63,39 KB
Ostatnio zmieniony przez eplus 2011-06-18, 17:47, w całości zmieniany 2 razy
W tym roku bardzo biednie, tylko parasol, rok temu była jeszcze piłka do nogi (pękła po 2 strzałach na bramkę), baloniki z logo dacii, i breloczki dacii(otwieracze), wszystko produkcji "Made in Ch.....". No to po piwku
Ale wstyd, za 8 zł kiełbaska przyrumieniona z grila, na talonik/dostawało się taki po okazaniu zaproszenia/ ledwo ciepła biała, napój też z osobnego kartonu, to zaproszeni gorsi? Może odliczono koszt wysyłki zaproszenia
Ja dostałem kanapki z łososiem i kawiorem oraz szampan Dom Perignon. Nie narzekam. Mogłem jeszcze wybrać dziczyznę z rożna albo frutti di mare. Ale niestety byłem już po obiedzie.
A może Kolega trafił na inną imprezkę Na początku tematu są niejakie wątpliwości co do lokalizacji...
Czemu nie ma piotrresa????Czekałem od 13 do 16 i nic, czyżby nie dostał zaproszenia? Ja takie dostałem pocztą.
Bo sobie zafundował anginę I się zażera Klacidem i kefirem
eplus napisał/a:
A może Kolega trafił na inną imprezkę
Za to na inną imprezkę pojechała MNzŻ z Córcią...
loganik napisał/a:
Ale wstyd, za 8 zł kiełbaska przyrumieniona z grila, na talonik/dostawało się taki po okazaniu zaproszenia/ ledwo ciepła biała, napój też z osobnego kartonu, to zaproszeni gorsi?
Kartki i kolejki,... "co Ci przypomina x2/ widok znajomy ten?"!
Ech, Škoda, że okoliczności przyrody pokrzyżowały mi plany
eplus napisał/a:
parasol jest "Made in Romania".
a mi się rozsypał taki made in PRC, więc byłby jak znalazł.
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Był: Logan 1.6 8V MPI Laureate "Rumburak"
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2011-06-19, 23:02, w całości zmieniany 1 raz
I znów jak przed laty klasa robotnicza piła szampana ustami swoich przedstawicieli.
Ja bynajmniej nie doświadczyłem kolejek do poczęstunku. A co do parasola być może jakiś się uchował, gdyż kilku użytkowników Dacii na pikniku widziałem, ale żeby tłumy, to nie mogę powiedzieć - chyba dlatego, że pogoda była dosyć niepewna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum