Dziękuję wszystkim. Teraz już jasne, po prostu trzeba byc autorem danego tematu.
Żeby nie nadużywać punktacji, to tym razem nie przyznam jeszcze nikomu punktu .
Przydałoby się zmienić trochę tą funkcjonalność, jeśli się da nie zawsze ktoś zakłada temat, żeby się czegoś dowiedzieć, a np żeby uprzedzić przed czymś innych użytkowników itp. jak ci kiedyś prezes odpowiem, to możesz mi puknąć w klawisza
Wszystko się da (; tylko czasem nie ma kto zrobić...
Obecnie, jeżeli bardzo, bardzo, bardzo chcesz przyznać "pomagajkę" (; to można na chwilę podzielić temat w takim miejscu, żeby nowo wydzielony zaczynał się od Twojego postu - wtedy dajesz punkcik, a potem scalamy tematy... Chociaż prościej przyznać go koledze po prostu w dowolnym innym swoim temacie - sztuka jest sztuka (;
Marka: Renault / VW
Model: Captur / Up
Silnik: 1,3 TCe 130KM/60 KM
Rocznik: 2019 / 2014
Wersja: Laureate Pomógł: 12 razy Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 1889 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2014-03-13, 21:20
Musisz utworzyć swój temat i jak Ci ktoś pomoże to masz - to pod jego avatarkiem i opisem (lewa strona) odpowiedni przycisk "pomógł". Jak klikniesz jego cały post się podświetli na inny kolorek - a jego owner cieszy się, że zapunktował.
Ostatnio zmieniony przez krakry1 2014-03-13, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: Logan MCV II
Silnik: 1.0 SCe B4DB400
Rocznik: XII 2017
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 25 razy Dołączył: 26 Sty 2018 Posty: 944 Skąd: EL
Wysłany: 2018-06-10, 21:46 Podziękowanie za pomoc
Nie mogę znaleźć przcisku na forum pod postem użytkownika któremu chciałbym podziękować za pomoc. Niektórzy mają pod swoimi profilami takie statystyki, więc takie podziękowania otrzymują. Ale gdzie jest ten przycisk? Na innych forach jest on pod każdym postem. Na tym forum go nie mam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum