Marka: Dacia
Model: Logan Ambiance
Silnik: 1390 cm, 75 KM
Wysłany: 2008-02-27, 16:21 Baraszkowanie w Loganie
Po lekturze postu "Spalanie", który miał dotyczyć tylko i wyłącznie spalania właśnie, i eksploatacji silników trzeba nowy temat założyć dla porządku. Właśnie na temat kobiet w Loganie, i tego jak można z nimi pofiglować. Będzie to z pewnością potężne wzbogacenie wiedzy na temat użytkowania tego samochodu. Można przecież ocenić przestronność wnętrza, wygodę tylnej kanapy, komfort zawieszenia, najlepsze, i najprzyjemniejsze, najbardziej satysfakcjonujące pozycje. Zilustrować całość interesującymi zdjęciami. Inny wątek: to jak kobiety oceniają Logana ( a wydaje się, że kiepsko, szczególnie wykończenie wnętrza, i wygląd), czy chętnie spoglądają na Dacię na ulicy, i równie chętnie zatrzymują na drodze.
_________________ Skoda 105 S (1982-1989), Polonez 1500 SLE (1989-2000), 3×Fiat 126p (19??-2002), czasami pożyczane Daewoo Tico, Skoda Felicia
Co do braszkowania w dziwnych miejscach to chyba najbradziej doświadczona jest grupa reprezentatywna średnio ~17 lat. Odejmując od naszych statystyk wieku długość okresu produkcji Logana wychodzi ............że nikt nie ma odpowiednich doświadczeń
@Pablo78: A dlaczego? (: Homo sum humani nihil a me alienum puto...
@ian: Niestety, nie mogę się wypowiedzieć nt pierwszego wątku (przynajmniej jak na razie (; ), ale jeśli chodzi o to
Cytat:
jak kobiety oceniają Logana
- to mogę powiedzieć, że moja żona raczej sobie chwali sobie auto:
Cytat:
wykończenie wnętrza
Miło byłoby mieć większe luksusy, ale teraz jest przynajmniej praktycznie.
No i wolałabym jednak więcej obłości na desce rozdzielczej...
Za to miejsce kierowcy jest niezbyt ergonomiczne - fotel nawet przy maksymalnych ustawieniach jest trochę za nisko i za mało podtrzymuje odcinek lędźwiowy, a kolana opierają się o dół deski rozdzielczej i zahaczają o kolumnę kierownicy. [161cm i fizjoterapeutka - przyp. Laisar]
Także widoczność do tyłu jest bardzo ograniczona przez środkowy zagłówek, więc muszę jeździć bez niego.
Cytat:
wygląd
Wygląd? Auto jak auto...
Z innych rzeczy: zawieszenie jest bardzo komfortowe.
I oczywiście, niestety, brakuje miejsca na torebkę...
Licku, zwracam się do Ciebie, ponieważ - jak się zorientowałam - przydatność samochodu do ćwiczeń gimnastycznych szczególnie Tobie spędza sen z powiek. Jako jedyna w tym gronie kobieta czuję się w obowiązku poinformować, że kobiety używają MCV (a także innych pojazdów) raczej do przemieszczania się. Relaksu wolą zażywać w warunkach bardziej komfortowych. Słyszałam o takich, które wspominaną przez Ciebie formę rekreacji traktują jako pracę i - być może - z pytaniem powinieneś zwrócić się właśnie do nich. Jeżeli, oczywiście, ten target Cię interesuje.
Licku, zwracam się do Ciebie, ponieważ - jak się zorientowałam - przydatność samochodu do ćwiczeń gimnastycznych szczególnie Tobie spędza sen z powiek. Jako jedyna w tym gronie kobieta czuję się w obowiązku poinformować, że kobiety używają MCV (a także innych pojazdów) raczej do przemieszczania się. Relaksu wolą zażywać w warunkach bardziej komfortowych. Słyszałam o takich, które wspominaną przez Ciebie formę rekreacji traktują jako pracę i - być może - z pytaniem powinieneś zwrócić się właśnie do nich. Jeżeli, oczywiście, ten target Cię interesuje.
Nie rozumiem czemu wyszczegolnilas mnie, nie tylko ja o tym pisalem. Proponuje dokladniej czytac forum i nie ograniczac sie do jednego tematu poniewaz jest to kontynuacja watka poruszonego chyba w temacie o spalaniu. Nie zrozumialem tez jakie pytanie masz na mysli w koncowce swojego wywodu.
nie wypowiadaj sie Babo w imieniu wszystkich kobiet. wszak rozne sa upodobania u niewiast jak mniemam takze. a i tirowki potrzebna dla strudzonych wedrowcow. pozdr
...ale co jest złego w baraszkowaniu w samochodzie?
i nie mówię o tirówkach.
Klakson z boku to wtym zastosowaniu zaleta ....ino bułgarski ślad na podsufitce
Poza tym jest o wiele więcej przyjemniejszych miejsc....a zdaje się, że aut to miejce hmm, publiczne. Mozna obrazić niemoralność publiczną...
Marka: Dacia
Model: Logan Ambiance
Silnik: 1390 cm, 75 KM
Wysłany: 2008-03-05, 17:47
Cytat:
Co do baraszkowania w dziwnych miejscach to chyba najbradziej doświadczona jest grupa reprezentatywna średnio ~17 lat.
Właśnie nie. Kilka lat temu (gdy jeszcze nie było straży parkowej, i patroli policji zbyt licznych) w WPKiW (Woj. Park Kultury i Wypoczynku) wieczorową, letnią porą wiele par baraszkowało w zaparkowanych w ustronnych, mało uczęszczanych alejkach samochodach. Co ciekawe często byli to mężczyzni po 40, i kobietki w podobnym wieku. Przeważali jednak młodzi ludzie w wieku około 25-30 lat.
_________________ Skoda 105 S (1982-1989), Polonez 1500 SLE (1989-2000), 3×Fiat 126p (19??-2002), czasami pożyczane Daewoo Tico, Skoda Felicia
Co do tylnej kanapy w loganie, to nie będę sie wypowiadał, siądźcie najpierw na tylnej kanapie Scorpio - a wtedy zrozumiecie :)
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum