Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-11, 21:23
Jakież było moje zdziwienie gdy. :/ Okazuje się, że piknik był dzisiaj, a jutro w szczególności go nie będzie. :/ Wszystkich przybyłych dzisiaj o 11oo przepraszam, po prostu nie sprawdziłem dat. Tak czy inaczej, dogorywam wlaśnie w Hotelu Malta, jutro o 11oo będę się kręcił przy bramie wjazdowej.
O, bardzo dobry pomysł - to ja też zdekonspiruję swoje plany: będę w Poznaniu w ostatni weekend sierpnia, od czwartku do niedzieli. Gdybyście przypadkiem mieli czas i ochotę się spotkać, to ja jestem chętny (:
Masz na myśli 25-28.08.2011 ?? Jeśli tak, to ja proponuję ustalić 27.08.2011 na dzień spotkania. Miejsce do dogadania - tutaj proponuję podać kilka lokalizacji i zrobić głosowanie.
No jeżeli w sierpniu i to pod koniec to ja jestem za.
Na początku sierpnia niby mam odbiór.
_________________ Bądź ostrożny na drodze. Szanuj życie swoje i innych.
Skoro sam JuniorAdmin pojawia się w Pyrogrodzie, to może byśmy się ten jeden raz zmobilizowali, tej.
Najłatwiej mi się urwać w sobotę.
Między Złotkowem a Chludowem (na Oborniki) jest taki zajazd Dziupla... Nigdy tam nie byłem, ale wygląda zachęcająco. Palą tam drewnem a z komina leci prawdziwy dym. Na parkingu na pewno się zmieścimy. Zna ktoś to miejsce?
W tej okolicy to i "zaciszne" miejsce się znajdzie chociażby teren przy ul. Bema przypominający poligon będący spadkiem po pierwszej lokalizacji giełdy samochodowej.
Skoro sam JuniorAdmin pojawia się w Pyrogrodzie, to może byśmy się ten jeden raz zmobilizowali, tej.
Najłatwiej mi się urwać w sobotę.
Między Złotkowem a Chludowem (na Oborniki) jest taki zajazd Dziupla... Nigdy tam nie byłem, ale wygląda zachęcająco. Palą tam drewnem a z komina leci prawdziwy dym. Na parkingu na pewno się zmieścimy. Zna ktoś to miejsce?
Chludowo powiadasz, hehe. Kiedyś miejscowi nas gonili ze sztachetami - stare dobre czasy integracji miastowych z tubylcami .
Ale o knajpie nie słyszałem.
No a tutaj o moim pomyśle ale raczej już na wiosnę chyba, że dałoby rade jeszcze coś na wrzesień. Dużo zależy od pogody, chętnych na przyjazd i do niewielkiej pomocy.
W miejscowości gdzie mieszkam znalazłby się parking na nasze Daćki, teren na małe grilowanie, posiedzenie i wymianę doświadczeń. Jeżeli byłyby rodziny to i dla dzieci coś by można zorganizować. Chyba najlepiej w jakąś sobotę. Myślę, że za to nikt grosza by nie chciał.
Może skaperowałbym kogoś od dilera Daci aby był może z jakimiś souvenirami.
To taki luźny jak na razie pomysł - co Wy na to?
Jak dla mnie termin jutrzejszy przybycia Admina nie bardzo pasuje bo moja osoba pracuje.
Laisar miał chyba na myśli, że od jutro gościć będzie w Pyrogrodzie a spotkanie chyba raczej w weekend (?).
Jeśli o mnie chodzi to raczej pippa z piochem - przed urlopem kupa roboty i jeszcze trzeba jakoś pozostałe życie ogarnąć...
Żeby wyskoczyć na godzinkę muszę wyrwać 3 godziny z dnia (sobota).
W niedzielę raczej będę z psami gdzieś za miastem...
Chyba, że w piątek w godzinach pracy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum