Ewidentnie - otwieracz do butelek, w stylu tych ktore kiedys byly dostepne w super-samach przy kasie, zeby mozna bylo na miejscu otworzyc zakupiona butelke mazowszanki...
Moze to celowy zabieg?
Haslo promujące markę: "Dacia - rownie prosta, tania i praktyczna jak otwieracz do butelek"
_________________ 12 lat i ponad 230 000 km za nami
Ewidentnie - otwieracz do butelek, w stylu tych ktore kiedys byly dostepne w super-samach przy kasie, zeby mozna bylo na miejscu otworzyc zakupiona butelke mazowszanki...
Moze to celowy zabieg?
Haslo promujące markę: "Dacia - rownie prosta, tania i praktyczna jak otwieracz do butelek"
dlaczego Koleżanka działa wbrew, naszemu Klubowemu Komitetowi na Rzecz Dawnego Loga
Bo ma umysł otwarty na nowinki i optymistyczne spojrzenie na świat?
Bo zna historię i wie, że prawie nigdy żadne nurty restauratorskie nic dobrego nie przyniosły światu?
Bo wierzy w wolność i słuszność wyrażania własnego zdania?
(((; Proszę, ile można się dowiedzieć o człowieku na podstawie jednego anonimowego wpisu na forum...).
W każdym razie: brawo ta pani!
[ Dodano: 2008-03-06, 09:19 ]
Aha, podoba mi się też pomysł, że to nowatorskie połączenie loga i uchwytu klapy - świetnie by się wpisywało w obraz marki jako ekonomicznej i praktycznej...
dlaczego Koleżanka działa wbrew, naszemu Klubowemu Komitetowi na Rzecz Dawnego Loga
Nie dzialam wbrew, wysnuwam jeno hipoteze dotyczaca zrodel nowego logo :)
Osobiscie uwazam, ze logo powinno byc raczej zblizone do starego, zmienilabym mu tylko kolorystyke z pstrej na np. jednolicie srebrna. Bez "przelotu" wewnatrz. No, ale trudno, jak sie nie ma co sie lubi...
psur napisał/a:
Ja pamiętam głównie "Staropolankę" i "Grodziską"
Na mazowszu dominowala Mazowszanka :]
psur napisał/a:
[ Dodano: 2008-03-06, 10:00 ]
Ale na samochodzie nowe logo wygląda lepiej, niż tak "w powietrzu":
Hmm, taaak. Ale i samochod Kolega wybral o bardziej dynamicznym "designie". Otwieracz pozostal otwieraczem. Jak bedzie otwieracz po angielsku? Bottle opener
Może i śmieszne, może i otwieracz, ale swoich amatorów znajduje. Właśnie wczoraj taki amator pozbawił mnie znaczka na tylnej klapie W serwisie za nowe logo zaśpiewali 95 zł I niech ktoś teraz powie, że Dacia to tania marka
Odebrałem już zamówiony znaczek i z ciekawości obejrzałem paragon, a tam stoi jak wół napisane "monogram" ... no to proszę Państwa to żaden otwieracz tylko srebra rodowe... szkoda tylko, że jedyne co ma z nimi wspólnego to kolor...
Ostatnio zmieniony przez bartekam 2009-01-21, 21:43, w całości zmieniany 1 raz
Może i musi, ale za tą cenę mógłby być lepiej zabezpieczony przed amatorami cudzej własności . Właśnie się zastanawiam, co zrobić aby nie było powtórki z rozrywki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum