Natomiast ze względu na wymiary teoria "Modus2" do mnie nie przemawia - chociaż... platforma ta sama, więc produkcyjny Frendzel właściwie mógłby się ziścić w więcej niż jednym modelu produkcyjnym (;
Edycja:
laisar napisał/a:
ze względu na wymiary teoria "Modus2" do mnie nie przemawia
tak sobie jeszcze raz popatrzyłem na drzwi pierwszej Dacii w na zdjęciach szpiegowskich
i sobie pomyślałem że tylne drzwi będzie miała że jedne będą przesuwane a drogie jak w Syrenie 102
+ =
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-07-08, 21:16, w całości zmieniany 1 raz
Wątpliwe - krótkie Kangoo już jest: nazywa się "Be Bop" i ma niecałe 4 m.
Frendzy jest natomiast czwartym z serii nowych konceptów, po DeZirze, Capturze i R-space - raczej nie przełoży się na żaden konkretny nowy model, ale ma ilustrować kierunek, w jakim będą się rozwijały inne... (Być może także Dacia).
tak sobie jeszcze raz popatrzyłem na drzwi pierwszej Dacii w na zdjęciach szpiegowskich
i sobie pomyślałem że tylne drzwi będzie miała że jedne będą przesuwane a drogie jak w Syrenie 102
Duster Concept też był asymetryczny i miał kurochwyt, jak Honda Element, czy Toyota FJ Cruiser (nb. ostatnio trochę ich widuję. Chyba tzw."mienie przesiedleńcze") http://www.toyota.com/fjcruiser/
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum