Witam przeglądając w niedzielę konfigurator i cenniki zobaczyłem że zmieniono wersję wyposażenia w Sandero, Logan, MCV.
Laurete i Black Line już nie jest sprzedawane oddzielnie a sprzedawana jako LAUREATE BL.
Wie ktoś o co chodzi? czy zniknie to na zawsze czy to tylko tymczasowe nieporozumienie
Skoro jest i w konfiguratorze, i w cenniku, to jest to świadome działanie, a nie żadne "tymczasowe nieporozumienie".
A o co chodzi? Jak zwykle - o kasę, nie? d: Większość klientów zdecydowanych na Laureate pewnie przełknie te 200 zł ekstra, a dla Reno zawsze to kolejne "ziarko"...
Mnie coś świta, że Black Line, podobnie Stepway(?), były firmowane jako "edycja limitowana". Dobrze kojarzę, czy mi się uroiło? Może pomyliło mi się z Clio?
W moim kręgu zainteresowań było Clio, w wersji Dwudziestka - niby limitowana, a czas oczekiwania krótszy niż na Daćkę Później zastąpiono ją wesją Night and Day... ot, marketingowcy czuwają :)
Marka: Dacia
Model: Duster 4X2
Silnik: 1,5 dCI 110 KM
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Mar 2009 Posty: 846 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-13, 20:38
Seal napisał/a:
Ciekawa wersja.
A mnie interesuje czy do niej jeżeli to nie jest jakiś błąd można dokupić boczne poduszki bo do BL nie można było.
laisar napisał/a:
Konfigurator twierdzi, że można - a że mimo wszystko jest to Laureate, więc myślę, że faktycznie tak jest.
Tak dziś w salonie przy okazji załatwiania innych spraw zapytałem się i można zamówić boczne poduszki. Tak naprawdę to zniknęła wersja BL a do Laureate dołożono sterowanie z kierownicy i chyba tapicerkę ale się tego zapomniałem dowiedzieć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum