Jeśli jeszcze nikt tego nie zauważył to będę pierwszy. Mianowicie logo Dacii mogłoby być większe - chodzi tylko o sam brelok. Nadawałoby się znakomicie do otwierania browara
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-07-24, 19:36
Żaden problem, z pewnością znajdzie się producent gadżetów który przy odpowiednio dużym zamówieniu podejmie się wyprodukowania większych breloków wg wzoru
Żaden problem, z pewnością znajdzie się producent gadżetów który przy odpowiednio dużym zamówieniu podejmie się wyprodukowania większych breloków wg wzoru
Zna ktoś? Zna ktoś?!? Cena.... cena jaka za sztukę wyjdzie i ile trzeba zamówić!!?! :)))
Jeżeli chodzi o twoją propozycje otwieracza to musimy poczekać do 15.08.2011 jak koleżanka Ania (mausi64) wróci z urlopu to się zorientuje czy byłyby dostępne w tej firmie do zrobienia, która robiła nam między innymi ubrania klubowe.
Jeżeli chodzi o twoją propozycje otwieracza to musimy poczekać do 15.08.2011 jak koleżanka Ania (mausi64) wróci z urlopu to się zorientuje czy byłyby dostępne w tej firmie do zrobienia, która robiła nam między innymi ubrania klubowe.
Słynny Marek! :)
Powitać kolegę. Dobrze, czekamy na Anię - jeśli mam być szczery to najchętniej breloki zbliżone do oryginałów (np tego, który dostałem z moją mcv-ką) :)) Dlaczego? Bo dobre są :)
Gdzieś kiedyś wyczytałem - nie pamiętam już gdzie - że "Dacia nie ma szczęścia do loga - stare wyglądało jak emblemat milicyjny, nowe jak OTWIERACZ DO KAPSLI".
Chętnie bym takie nowe funkcjonalne logo nabył za rozsądną cenę!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum