Ja się wybieram w czwartek nad ranem, pierwotny plan zakładał dojazd moją Dacią i zostawienie jej u znajomego na posesji ale znajomy wyjechał i nie ma z nim kontaktu. W tej sytuacji myślę, że chyba nie mógłbym spać spokojnie wiedząc że perełka stoi "gdzieś" na parkingu a koło niej kręcą się "różni" ludzie bo na polu to w ogóle nie ma mowy.
Wiesz, wśród kilkuset tysięcy osób zebranych w jednym miejscu na pewno znaleźliby się amatorzy skakania po maskach samochodów (oczywiście cudzych) i tym podobnych rozrywek..
Może i przesadzam, ale dziś po raz pierwszy od nowości umyłem swoją DD i patrząc na nią lśniącą pomyślałem sobie że gdyby ktoś jej zrobił krzywdę to bym sk** zabił.
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-07-28, 20:30
Wojti89 napisał/a:
Wiesz, wśród kilkuset tysięcy osób zebranych w jednym miejscu na pewno znaleźliby się amatorzy skakania po maskach samochodów (oczywiście cudzych) i tym podobnych rozrywek..
Może i przesadzam, ale dziś po raz pierwszy od nowości umyłem swoją DD i patrząc na nią lśniącą pomyślałem sobie że gdyby ktoś jej zrobił krzywdę to bym sk** zabił.
Twoja interwencja mogłaby okazać się zbyteczna. DD jest na tyle wysoka, że gdyby ktoś np. zeskakiwał z dachu mógłby sobie zrobić krzywdę bez udziału osób trzecich (na śliskim,nawoskowanym lakierze chyba łątwiej się poślizgnąc)
Marka: Fiat, Dacia
Model: Bravo, Stepway
Silnik: 1.6, 1,5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Maj 2010 Posty: 117 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2011-07-28, 21:15
relax - ładnych pare lat temu na drodze spod głównej sceny stała wtedy nowa a6 3.2 fsi quattro, nie muszę mówić jakie tłumy tam przechodziły a mimo tego nawet miała lusterka:D
ps oczywiście ja się wybieram ale pandą - mimo to fajnie byłoby się spotkać w większym gronie
Ostatnio zmieniony przez r_lukas 2011-07-29, 17:17, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: 1300
Silnik: 1,3 B+G
Rocznik: 1975 Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Mar 2011 Posty: 77 Skąd: Siedleczka/Rzeszów
Wysłany: 2011-07-29, 19:54
Miałem chęć pojechać ale poszedłem do pracy i z wolnego nici a na jeden dzień nie opłaca mi się jechać bo to trochę daleko ;]. Ale prędzej czy później na pewno się wybiorę ;). artur76 mam dla ciebie smutną informację w niedzielę będzie już po fakcie grają w czwartek, piątek i sobotę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum