Cześć, oglądaliście może wyścig F1 na Węgrzech? Zapalił się bolid Renault Lotus Nicka H. a widzieliście czym ściągali ten bolid? Nie? No to była Daćka Duster biała:):):).Więc Dusterek robi też karierę w F1
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-07-31, 15:22
A u mnie Dusterkami jeżdżą strażacy z miejscowej komendy... ale prywatnie:)
Dziś widziałem tam 2 Dusterki, z czego jeden na pewno 4x4 (szalał po okolicznej, podmokłej łące) i jednego logana
Marka: Chevy
Model: Aveo
Silnik: 1.2
Rocznik: 2009 Pomógł: 31 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2944 Skąd: Śląsk
Wysłany: 2011-08-01, 10:23
DrOzda napisał/a:
Szkoda że Dacia nie jeździ zamiast Mercedesa jako Safety Car :)
Porównaj sobie osiągi mercedesa safety-car i najszybszego dustera i wszytsko będzie jasne... Na niektórych wirażach duster mógłby nie wyrobić i dachować, a to z pewnością wizerunku marki nie poprawi
Duster był przewidziany do innych celów. Nie wiem czy zauważyliście jak ten biały Duster holował na lince do padoku spalonego Renaulta. A w tym czasie wyjeżdżali na tor inni kierowcy. Fajnie to wyglądało
DrOzda napisał/a:
Szkoda że Dacia nie jeździ zamiast Mercedesa jako Safety Car :)
Porównaj sobie osiągi mercedesa safety-car i najszybszego dustera i wszytsko będzie jasne... Na niektórych wirażach duster mógłby nie wyrobić i dachować, a to z pewnością wizerunku marki nie poprawi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum