Marka: Dacia
Model: Logan MCV
Silnik: 1,5 dci 68 KM Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Wrz 2007 Posty: 250 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-09-25, 09:28
Ja myślę, że nie wybaczamy. Głupotę i nierzetelność u dziennikarzy trzeba piętnować. Ciekawe co autor powie za jakiś czas, kiedy ilość Dacii na drogach zbliży się do ilości Skody?
(...)Po pierwsze, samochód miał być na tyle przestronny, by mógł służyć jako jedyne auto w rodzinie, a bagażnik miał pomieścić co najmniej trzy dziewice. Hm, na mój gust ten kufer (510 litrów) zmieściłby ze cztery. To jeden z największych bagażników w tej klasie samochodów, zresztą nie tylko.(...)
Teraz Panie Redaktorze, wiadomo, że jednak Książę miał rację: TRZY!
P.S.:
"Klub nie przebacza" ?
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Jest: Duster 1.6 16V 4x2 Laureate "Dragster":
Sageata Albastra Carpaţi Pentru Gaz ;)
Był: Logan 1.6 8V MPI Laureate "Rumburak"
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-10-19, 18:32, w całości zmieniany 3 razy
Ojej, to taki fotożart,
1. To nie wódka to wino i to "Dracula" (obrazek da sie powiększyć)
2. Ja się faktycznie nigdy nie wybieram samochodem mając w perspektywie picie czegokolwiek powyżej 0.0%
3. Kiedyś, jadąc rowerem, widziałem trzech złomiarzy w starym poobijanym Mercu-dostawczaku ("w dyzlu!") raczących się łinem marki wino.... iestety nie wziąłem komórki
_________________ Czy chcesz, żeby Twoja pralka była inteligentniejsza od Ciebie?
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-10-19, 19:19, w całości zmieniany 2 razy
A skoro tekst był demoniczny to i taki Logan nie zawadzi :
"Nie tylko dziewczyny robią sobie makijaż"
P.S.:
Choć po mojemu to raczej (car)body-painting...
Ostatnio zmieniony przez piotrres 2010-10-20, 14:55, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum