Marka: DACIA
Model: DUSTER 4X2
Silnik: 1.5 dCI
Rocznik: 2010 koniec KONIEC 2014 TERAZ 2018
Wersja: Prestige2 Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sty 2011 Posty: 371 Skąd: WROCŁAW/BRESLAU
Wysłany: 2011-08-24, 19:45 a ja z racji swojej pracy....
dusterka przywiozę raczej ufajdanego:)niestety budowlanka to skaranie boskie szczególnie dla dywaników w środku:)pozdro dla wszystkich z wczasów w Trzęsaczu po raz drugi:)
Przyznam że tego nie dogadalismy ale myślę że godziny popołudniowe w piątek (ok 15) dla tych co nocują i sobotnie przedpołudniowe dla pozostałych będą w sam raz.
Ostatnio zmieniony przez Malutki 2011-08-27, 16:41, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie wróciłem po urlopie. Ja to będę musiał tony piachu morskiego z wykładziny wysprzątać.
Wracając do tematu to ja powiniem byc już o 16:30 w piątek, więc zapraszam.
Jeżeli chodzi o sobotę to koło (raczej po) 10:00 (jak wstaniemy i śniadanko zjemy) zaplanowany jest przejazd lokomosią więc dobrze by było aby koleżanki i koledzy byli gdzies koło 9:00 bo trzeba uregulować sprawy finansowe.
Jeszcze jedno do adminów. Skasowało mi przez pobyt na urlopie 1000 nieprzeczytanych postów. Czy jest możliwość ich odzyskania?
A teraz coś co spotkałem w Rowach na parkingu. Niestety właściciela nie było.
dacia1300_1.gif
Plik ściągnięto 141 raz(y) 249,08 KB
dacia1300_2.gif
Plik ściągnięto 139 raz(y) 227,17 KB
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2011-08-27, 19:00, w całości zmieniany 1 raz
Szukam chętnej - chetnego do poprowadzenia zabawy - wycinanki i wyklejanki dla dzieci. Nie będzie nożyczek. Chodzi tylko o przypilnowanie dzieciaków i ewentualną pomoc im. Oczywiście rodzice też będą mogli - musieli pomóc.
Ot urodził mi się taki pomysł dzisiaj. My się czymś zajmiemy, a dzieciaki co.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2011-08-29, 12:12, w całości zmieniany 1 raz
Kolacja jest ustalona na 19:30 w związku z tym ze wszyscy powinni już być. Jest to podyktowane tym, że przychodzi pani przygotować jedzenie więc musiałem z gospodarzem ustalić godzinę. Resztę będę ustalał jutro na miejscu więc będzie wszystko wiadomo.
Proszę nie zapomnieć jakichś klapek, papuci ponieważ Pan Stanisław prosił, aby uszanować zwyczaj folwarku oraz podłogi i nie chodzić w butach prosto z dworu do domu.
Może jest to małe utrudnienie, ale myślę że postaramy się uszanować zwyczaj.
Również palaczom przypominam że nie wolno palić w pokojach. Na zewnątrz nie ma problemu, ale proszę też postarać się nie zaśmiecać. Dotyczy to nas wszystkich.
Nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć dozobaczenia jutro i przekazać serdeczne zaproszenie od właściciela folwarku. Mam nadzieję, że pogoda i humory dopiszą.
Witam z Folwarku.
Zlocik zaczął się wczoraj super. Jesteśmy po przejażdce lokomosią i czekamy na obiadek. Pogoda super.
Jest mały problemik bo jedna zdeklarowana osoba nie dojechała i nie odbiera telefonu, a biesiada jest zamówiona więc będzie trzeba koszty pokryć. Mówiłem że deklaracja jest wiążąca. Mam nadzieję, że będzie miał kolega sensowne wytłumaczenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum