Zobacz lepiej ten drugi film co jest zaraz obok, jak palą gumy w tym dci, jejku aż mi się żal zrobiło tego autka. Rumuńskie brudasy, dostaną w swoje łapska auto i zaraz go dewastują. Ciekawe jakby tak jego ktoś położył na ulicy i takim gumowym kablem przeciągnął po plecach.
Aż się zdenerwowałem, jak można tak traktować nasze drakulki
Ostatnio zmieniony przez laisar 2013-04-13, 14:43, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz lepiej ten drugi film co jest zaraz obok, jak palą gumy w tym dci, jejku aż mi się żal zrobiło tego autka. Rumuńskie brudasy, dostaną w swoje łapska auto i zaraz go dewastują. Ciekawe jakby tak jego ktoś położył na ulicy i takim gumowym kablem przeciągnął po plecach.
Aż się zdenerwowałem, jak można tak traktować nasze drakulki
wyślemy ekspedycje karną z daciaklub.pl i łebkom drakule zarekwirujemy...
A ja uważam że ciekawy filmik nakręcili - pokazuje niedowiarkom na co Drakulę stać - i że nie rozpada się jak "konserwa" po 30 sekundach Jednak swojej nie poddałbym takiej próbie - no chyba że dostałbym komplet super opon gratis i jakiś cash extra
Powiem tylko tyle , że po obejrzeniu tych wszytkich filmów w tym kraju z naszym goracym uczuciem którym dazymy samochody dacia czulibysmy się bardzo dobrze.
A ja uważam że ciekawy filmik nakręcili - pokazuje niedowiarkom na co Drakulę stać - i że nie rozpada się jak "konserwa" po 30 sekundach Jednak swojej nie poddałbym takiej próbie - no chyba że dostałbym komplet super opon gratis i jakiś cash extra
Ja bym oprócz kompletu opon doliczył cenę nowych łożysk w kołach, bo raczej po kilku ostrych bączkach po asfalcie, one byłyby w nienajlepszym stanie. Wiem co mówię bo widziałem to na własne oczy w Fabii, jak po kilku szaleństwach na salonowym sprzęcie, wszystkie łożyska poszły, autem jechało się jak doroszką. Auto prosto z salonu nie nadaje się do takiej jazdy, tylko do normalnego turlania się po drodze.
A po drugie gościu palił gumy na ręcznym, więc nie ma się co dziwić, że taka mgiełka się porobiła. Przynajmniej wie że ręczny dobrze trzymie
Oglądając takie coś przypominają mi się palenia gum w maluchu - jak kilku trzymało auto a jeden go gazował
_________________ LOGAN 1.5 DCI (niestety troszke się poobijał i został sprzedany)
Przejechane 97000km, Only ON BP ULTIMATE.
Pozdrawia Krystian
gram w http://www.speedimspeed.pl
Marka: była Dacia jest Nissan
Model: była Duster jest Pathfinder
Silnik: było 1,6 16V 4x4+LPG jest 2.5 dci 4x4reduktor
Rocznik: było 2010 jest 2006
Wersja: Laureate Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Śląsk Cieszyński
Trafiłem na taki filmik z Loganem II
Dacia Logan Ambiance 1.5 dCi 75CV Retratos
Na jaki rynek produkują taką wersję? Brazylia?
Z nalepek 10 Ani wynikałoby, że to coś jak Celebrate. Tyle, że w naszym Celebrate otwory nawiewne są okrągłe a tu widzę prostokątne. Prawdę mówiąc takie mi się bardziej podobają. Dodatkowo ta wersja z filmiku ma migacze w lusterkach i nakładki progów. Ciekawe czy w standardzie. Ma też inne reflektory na małe halogeny (chyba H7), migacze od środka, niby nowocześniej, ale muszą być osobne żarówki na krótkie i długie (czasami to plus bo po przepaleniu żarówki na krótkich można awaryjnie wsadzić żarówkę z długich) no i z doświadczenia wiem, że żywotność tych H7 bardzo często jest dużo mniejsza niż H4.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum