Zajefajnie to wyszło
Jaki to stopień przyciemnienia?
Jaki koszt całego auta? Rozbierali coś mocno? Czy bezinwazyjnie?
Będziesz używał rejestratora na tylnej szybie?
A więc po kolei:
- stopień 3 z 4 do wyboru, czyli przed ostatni;
- 600 za to co na foto (drzwi T, szyby T boczne i pokrywa T)'
- nic nie rozbierali;
- bez inwazyjnie (chyba, że liczyć rysę na tylnej szybie od docinania folii - rysa jest na zewnętrznej części szyby - tak się docina folię na wymiar, ale trochę za mocno docisnął nożyk w jednym miejscu);
- mam w planach, ale od dnia zakupu nie mam czasu nawet ułożyć kabli dla przedniego rejestratora :) więc to kwestia czasu.
tAboon Dzięki za informację. Pytałem o rejestrator na tylnej szybie, bo zastanawiam się jak tylna kamera będzie ogarniała obraz przy dość mocnym przyciemnieniu. W trakcie pogodnego dnia zapewne nie będzie większego problemu, ale już w pochmurne dni, zmrok, noc - może być ciemno. Planuje instalację rejestratora z kamerami na przód i tył, a także dość mocne przyciemnienie szyb. Dlatego zastanawiam się jak to będzie, a w necie nie mogę dopaść nigdzie filmików, czy testów rejestratora w przypadku przyciemnienia szyby.
kicpra W sumie to chyba taka normalna cena za ten samochód. Z tego co się rozglądałem, to mniej więcej tyle wychodziło za tego typu auto. Zakładałem nawet, że może tAboon'a wyszło to 700,00. Za Logana MCV katalogowo podają ogólnie cenę ok. 500,00. Oczywiście zanotowałem sobie namiar na firmę przyciemniającą, którą podawałeś kiedyś przy ul. Zbąszyńskiej
Ostatnio zmieniony przez ms-kola 2019-03-03, 13:48, w całości zmieniany 1 raz
Czas nałożenia ~2h.
Nie wiem jaka to folia, jaki producent, wybierałem tylko stopień przyciemniania, w szczegóły się nie zagłębiałem. Mam 10 lat gwarancji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum