Nie zdarzyło mi się wcześniej, aby wszystkie pliki rar z pakietem Europa były uszkodzone. Poszukałem na kilku forach linków oraz magnet, skorzystałem również z linku na FB
Każdy plik rar z 2024 i 2023 był uszkodzony, wybrakowany, przy rozpakowaniu pojawiały się rozmaite błędy
Najpewniej właśnie to jest przyczyną że MN nie widzi nowych map. Plik po rozpakowaniu jest niekompletny
Pozostaje pogodzić się z wersją z 2021 i uzbroić się w cierpliwość aż pojawiają się nowe nieuszkodzone pliki rar
Już wszystko ok, szczególne podziękowania dla kolegi Dymka
Wgrałem jeszcze raz mapy, tym razem przy rozpakowaniu archiwum nie wyskoczyły, żadne błedy a więc i pliki wewnątrz były ok, plik licencyjny też profilaktycznie dorzuciłem i wszystko znów działa jak należy
Od razu robię kopię bezpieczeństwa z ostatnią działającą aktualizacją, aby w przyszłości móc wrócić do 2024 a nie do 2019.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum