To w takim razie mam prośbę do Wszystkich którzy mają przerobione w MCV wycieraczki i im działają aby się ujawnili!!!!! BARDZO PROSZĘ!
Z tego co pamiętam to jest jeszcze ktoś na forum kto próbował i też mu nie działało a raczej działało tak jak mnie że po włączeniu spryskiwacza wycieraczki pracowały non stop i można je było zatrzymać jedynie wyłączając stacyjkę......
do " niezbyt udanych rozwiazan " dorzucic mozna jeszcze
1 filtry przeciwpylkowe ..... czyli ich brak
2 czujnik zapiecia pasow ... choc kontrolka jest ..... to czujnika nie ma
3 umiejscowienie zbiornika plynu do wspomagania
4 dojscie do lewego reflektora
5 brak uchwytow na gasnice trrojkat itp.... lata mi to w bagazniku
wiem ze tttm i ze mozna samemu kombinowac ale koszt powyzszego niewielki a wk... dosc duze
ps. sa i inne niedogodnosci ale je widac przy zakupie od razu i moze ich koszt bylby wiekszy........ ale jak tu mowicie tez "widzialy galy co braly i za jaka cene" wiec nie marudze tylko pisze ze tak poprostu jest
aha... w czym pomaga nie wlaczanie sie wycieraczek przy spryskiwaniu zima ? ze sie niby od tego plynu sama szyba wyczysci czy ze sie wycieraczki od szyby oderwia latwiej ?
2 czujnik zapiecia pasow ... choc kontrolka jest ..... to czujnika nie ma
Jak dla mnie to zaleta.
kakus napisał/a:
3 umiejscowienie zbiornika plynu do wspomagania
Nie widzę problemu.
kakus napisał/a:
4 dojscie do lewego reflektora
To nie jest dolegliwość tylko dacie i tak jest lepiej niż w innych markach gdzie trzeba demontować zderzaka.
kakus napisał/a:
aha... w czym pomaga nie wlaczanie sie wycieraczek przy spryskiwaniu zima ?
Może to nie eleganckie ale przy dobrym płynie - płyn rozmraża lód na szybie a w przypadku przymarznięcia wycieraczek do szyby ogranicza możliwość spalenia silnika wycieraczek.
Niestety takie "udogodnienia" w innych samochodach, które używałem lub używam mnie przesskadzją.
Daćka ma inne wady ale to w innym miejscu:
http://www.daciaklub.pl/f...light=denerwuje
I jak widać wszystko jest subiektywne.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum