Wysłany: 2014-04-09, 11:55 Używany Logan MCV - czy faktycznie Laureate?
Mam pytanie do znawców tych samochodów.
Upatrzyłem sobie Logana MCV z 2011: http://otomoto.pl/dacia-l...-C32589675.html .
W ogłoszeniu jest napisane, że to wersja Laureate, ale patrząc na zdjęcia mam wątpliwości, czy to faktycznie ta bogatsza wersja, bo ogłoszenie podaje np.:
"airbag kierowcy i pasażera",
a na zdjęciach widać puste miejsce w miejscu poduszki pasażera.
Wersje Laureate miały też takie chromowane obwódki urządzeń w kokpicie,
a tu tego nie widzę.
Czy to nie jest jakaś ściema?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Ircys 2014-04-09, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-04-09, 13:08
Cały środek - boczki, tapicerka, deska - jest z wersji przedliftowej. Co akurat było spotykane w Ph. II, ale tylko w wersji Access. Jeśli dobrze pamiętam (mogę źle pamiętać), to Laureate miały też światła przeciwmgłowe. Jak dla mnie to jakiś mega-wałek, ale może się nie znam.
składak jak nic ;) po lifice jest przód
ale fotele i zagłówki sa ze starej wersji do 2008r od 2009 jeśli dobrze kojarze był lifting
masz zdjecie mojej mcv przed liftem
airbak został zapewne odpalony ;)
moim zdasniem jest to składak z 2 różnych modeli po i przed liftem
20130930_140843.jpg
Plik ściągnięto 116 raz(y) 144,62 KB
Ostatnio zmieniony przez wieza 2014-04-09, 16:22, w całości zmieniany 1 raz
Przejeżdżałem dzisiaj koło salonu i oglądałem auto. Zdjęcia są autentyczne, ale... opisy wciąż mi nie pasują do tego auta. Facet twierdzi, że wszelkie opisy, łącznie z laureate, są prawdziwe.
Jakieś jaja!
Marka: Dacia
Model: MCV , Logan
Silnik: 1.5 dci 68 KM
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Mar 2010 Posty: 222 Skąd: Radom
Wysłany: 2014-04-13, 19:07
to może ale tylko może być akces , laureat miał min 2 poduszki ( ten ma 1 ) , klimę . To na pewno NIE jest laureat . Niech pokażą ci dokumenty , zwróć uwagę na firmę w której był ubezpieczony , zrób zdjęcie VIN m najlepiej naklejki jest po prawej stronie słupka drzwi na dole . Jak Ci będą robić problemy z VIN to wiadomo że wałek . Mając VIN , rejestrację , i f-me ubezpieczeniową możesz sprawdzić ( niestety po znajomości ) czy była szkoda ...czy nie , a po VIN-e jakie było wyposażenie.
Na logikę wygląda na brykę przed liftem , zrobiona na polifcie ( CZĘŚCI ) a nawet jakiś swap ( inny samochód , papiery inne 0 Jak by nie było - uważaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum