Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2014-09-17, 21:08
witamy
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2014-09-17, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
Daćka, witam i nasz kolega ma do sprzedania nowy Sandero Stepway .
Cena dobra, ale ja dostałam jeszcze lepszą - 45300zł z przedłużoną gwarancją za free :)
Mimo wszystko zdecyduję się na jakąś demówkę, zawsze to ok. 3 tysi w kieszeni, a przecież przez 2-3 tys. km dużej krzywdy silnikowi nie można zrobić ;)
Rożnie bywa z demówkami. Kiedyś jeszcze przed zakupem swojej Lodzi (Lodgy) jeździłem demówką z salonu Lodgy 1,2 Tce, by zobaczyć w ogóle jak ona jeździ. Miała już przejechane 22 tys. km !!!!
Wolałbym dołożyć kasę i mieć nowy samochód od początku. Kolega sprzedaje już po rabacie za 46 tys. zł (o 700 zł więcej od Twojej). Z demówkami jeździli różni kierowcy, jedni spokojni drudzi narowiści i nikt sprzedawca nie powie jak było traktowane demo.
_________________ Dacia nie gubi oleju, tylko tak znaczy swój teren.
Miała już przejechane 22 tys. km !!!!
Wolałbym dołożyć kasę i mieć nowy samochód od początku.
22 tysięce km? No way! To już nie jest demówka, a zwykłe auto używane i to jeszcze przez wielu różnych kierowców. Ja musiałabym dołożyć 3000zł, a to już trochę znaczy... Demówka, którą wstępnie mam na oku nie ma przejechanego nawet 1000 km. Ból jest tylko taki, że nie ma nawigacji, dlatego nie podjęłam jeszcze ostatecznej decyzji.
Miała już przejechane 22 tys. km !!!!
Wolałbym dołożyć kasę i mieć nowy samochód od początku.
22 tysięce km? No way! To już nie jest demówka, a zwykłe auto używane i to jeszcze przez wielu różnych kierowców. Ja musiałabym dołożyć 3000zł, a to już trochę znaczy... Demówka, którą wstępnie mam na oku nie ma przejechanego nawet 1000 km. Ból jest tylko taki, że nie ma nawigacji, dlatego nie podjęłam jeszcze ostatecznej decyzji.
wolabym dolozyc te 2-3 tys i nowke z salonu brac a nie demowke :(
Twoja decyzja
Jedni kupują nowe auta, drudzy demówki a jeszcze inni twierdzą, że to wyrzucanie pieniędzy w błoto ze względu na spadek wartości i szukają używek.
Twoja decyzja
Jedni kupują nowe auta, drudzy demówki a jeszcze inni twierdzą, że to wyrzucanie pieniędzy w błoto ze względu na spadek wartości i szukają używek.
moja moja i tego bede sie trzymal :)
poprzednio mialem auto uzywane i to roznie i nigdy wiecej uzywek :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum