Witam niebawem odbierm swoja MCV i chcialem tak po krotce opisac jak fajnie kupowalem autko.
A mianowicie jakies 2 tyg temu bylem na drzwiach otwartych w Jaszpolu zaoferowali mi za wersje 57 tys
Arctica 86km
Poduszki boczne
Hak
Alarm
Poleczka nad 2 rzedem
przykrycie czesci bagazowej
W salonie Przygucckich cena podobna.
Wiec poprosilem z rodzinki zeby sie zapytali w salonie u siebie w innym miescie jak stoja cenki i za ile mi go sprzedadza zeby nie byla to negocjacja z Panem i mna przez tel. a powazny klient ze mnie ;)
cena za to wszystko wyszla 52,500tys i dodali jeszcze dywaniki oraz zamontuja mi sprzecik grajacy jaki im dostarcze.
Zdecydowalem sie na ten zakup i wszystko do tej pory co zalatwialem to robilem to przez TELEFON. nawet umowy nie podpisalem tylko zaliczke wplacilem :)
Ja autko biore po czesci w leasing wiec i oferty te zalatwialem poczesci przez telefon tylko podpisanie umowy osobiscie robilem.
Pierwszy raz wydaje ponad 50 tys nie odwiedzajac sklepu a tylko rozmawiajac przez fona :)
taka rada dla wszystkich pamietajcie o targowaniu sie a w mniejszysch miastach jest taniej - naprawde.
Pamietajcie ze biorac samochod w kredycie to tez mozna utargowac na ratach do splacania co miewsiac
Ofert na rynku jest zajebiscie duzo tylko trzeba miec wydruk z danego banku i isc do innego i dalej negocjowac ceny
Ja wziolem leasing w PKO BP w innych bankach oferowali mi o jakies 30-50 zl wiecej mies. na racie.
A jeszcze pozniej zadzwonili do mnie z Raifajzen bank ze sa zainteresowani przebiciem oferty PKO BP .
Czyli mozna jeszcze bylo wyciagnac mniejsza rate ale niestety spoznili sie.
he he rozpisalem sie juz nie zanudzam i pozdrawiam Wieza
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum