Witam wszystkich.
Tak jakoś pomyślałem,że może warto przypomnieć o ostatnim pikniku 2015.Na pewno nie jeden z forumowiczów brał czynny udział w tym wydarzeniu(ja niestety nie) organizowanym przez RP. Z tego co czytałem było fajnie,ciekawie,organizowane były konkursy w których niejeden z Was brał czynny udział.Wg strony wyniki powinne być znane do końca czerwca,chodzi o jazdy próbne,auto na wakacje oraz zwrot zakupu auta.
Cisza grobowa,czyżby RP miała swoich klientów w doopie?Wchodząc na stronę Dacii, wyników nie ma do dziś (05.07.2015)
Co Wy na to?
No tak.... Był piknik.... i dalej w d....
Jak zwykle, gdy robią piknik to się przymilają do użytkowników i przyszłych klientów jak najlepiej a potem jak co dzień wojny z klientami o byle co, oni tylko mają za zadanie brać kasę (zdzierstwo) i spławiać klientów. Smutne...
_________________ Dacia nie gubi oleju, tylko tak znaczy swój teren.
Marka: Dacia
Model: Duster II Techroad
Silnik: 1.6 4WD
Rocznik: 2019 Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Maj 2015 Posty: 402 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2015-07-14, 10:49
Apropos konkursu Piknik Dacia 2015.
Jak już w poprzednim poście napisałem, udało mi się wygrać jazdy testowe Dusterem, ale....
1) RP nie przesłała nam informacji o wygranej, dowiedziliśmy się tego ze strony internetowej
2) RP poprosiła o dane osobowe w celu odebrania nagrody i..... nie odzywali się ponad tydzień
3) napisaliśmy maila, jak można odebrać nagrodę, a oni wrzucili pdf z regulaminem i nic
4) dzwonię do nich, a pani na centrali, że nie może połączyć z działem marketingu.
5) na stronie pisze, że autko jest na 3 tygodnie, a w regulaminie że na 2 tygodnie
Kurczę, trochę za dużo problemów jak na jeden konkurs, co nie?
Nie żebym marudził ale patrząc na inne rynki pikniki Dacii tam organizowane maja większa pompę. Smuci fakt że to salony decydują co będzie na pikniku więc - jak chcesz lepszy musisz jechać gdzie indziej. Mieszkam w Szczecinie i powiem że piknik co roku taki sam. Nastawiony na sprzedaż aut jak najmniejszym kosztem. Szkoda. Może warto by było zorganizować taki jeden porządny piknik gdzieś w centrum danego województwa by było to jakieś większe przedsięwzięcie?
Czasami odnoszę wrażenie że niektóre salony podchodzą do Dacii stricte - sama się sprzedaje i ma swoich klientów wiec po co rwać sobie włosy z głowy? I tak przyjdą ją kupić ci co maja ja kupić. A może porównają ceny i kupią Renaulta ?
Bo Piknik to dobry powód by wyrobić sobie sprzedaż w okresie letnim (która jest zwykle mniejsza niż innych okresach), przeważnie każdy sprzedawca ma jakieś limity które musi wyrobić w danym okresie, już widzę wkurw innych dealerów że im centrala zabiera klientów Centralne Pikniki raczej nie w Polsce
Kolejni Dealerzy Renault którzy jeszcze Dacii nie mieli w ofercie będą mieli Dacia to dobry powód by zwabić klienta i wcisnąć mu lepsze Renault np. Kadjar
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Marka: Dacia
Model: Duster II Techroad
Silnik: 1.6 4WD
Rocznik: 2019 Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Maj 2015 Posty: 402 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2015-08-21, 14:37
Witam,
po długich bojach udało się udostępnić Daćkę z silnikiem 1.5 dci 110KM do 2 tygodniowej jazdy próbnej
Długo zastanawiałem się nad kupnem Dustera i po takim czasie zapoznawania się z tym autem mogę z całą pewnością powiedzieć, że tak, to jest to auto, które mi pasuje
Poczekamy jeszcze do targów motoryzacyjnych we Frankfurcie (może jakiś mały lift Dustera będzie, zobaczymy) i będziemy wybierać się do salonu po nowego Dusterka.
Wszystkim którzy mają Dustera, gratuluję - wybór jest naprawdę dobry!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum