Cześć,
poszukuję informacji o sprawdzonym mechaniku w okolicach Ząbek lub Warszawy.
Zależy mi na zarówno na mechaniku, jak i gazowniku.
Chciałbym oddać auto na wymianę filtrów, oleju, sprawdzenie układu hamulcowego oraz na przegląd LPG. Gdzie szukać?
Marka: Dacia
Model: LOGAN MCV II
Silnik: 0,9Tce 121KM@186Nm
Rocznik: XII 2017
Wersja: Stepway Outdoor Pomógł: 52 razy Dołączył: 21 Mar 2017 Posty: 1956 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2017-04-13, 19:26
Witam,
temat sprzed 2 miesięcy ale brak odpowiedzi więc cos napiszę :)
Mieszkam w ząbkach i jeżdżę do mechanika na ul. Andersena 17 wiec polecam ten warsztat. Jeśli chodzi o sprawy z elektryką to mam znajomego który mieszka w ząbkach i jest bardzo dobrym elektronikem samochodowym. jakby ktoś potrzebował namiary to pisać podam nr kontaktowy. Rozruszniki i alternatory naprawiam tylko i wyłącznie na ulicy Brzozowej .
temat sprzed 2 miesięcy ale brak odpowiedzi więc cos napiszę :)
Mieszkam w ząbkach i jeżdżę do mechanika na ul. Andersena 17 wiec polecam ten warsztat. Jeśli chodzi o sprawy z elektryką to mam znajomego który mieszka w ząbkach i jest bardzo dobrym elektronikem samochodowym. jakby ktoś potrzebował namiary to pisać podam nr kontaktowy. Rozruszniki i alternatory naprawiam tylko i wyłącznie na ulicy Brzozowej .
Dzięki za informację, na pewno się przyda!
Ja też z Ząbek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum