Lodgy ze mną jest już aż 3 dni. Oglądam sobie, przyglądam się, już kilka rzeczy znalazłem (brak nakładek na pedały, połamane wygłuszenie deski rozdzielczej nad pedałami, porysowany plastik przy przednim słupku) ale mam kolejny problem. Być może się czepiam, ale jak jest w Waszych stepwayach z przyklejeniem i przyleganiem plastików stepway do karoserii? U mnie nie przylega to idealnie - są miejsca, gdzie ten plastik delikatnie odstaje od blachy. Oczywiście zgłoszę, ale jak to jest u Was?
Marka: Ford
Model: mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: Warszawa
Wysłany: 2018-07-01, 19:45
Belphegor napisał/a:
W bardzo wielu sztukach tak jest. Nawet ostatnio kilka sztuk wstrzymano na składzie celnym z tego powodu.
to ciekawe. oszczedzają na kleju? Jedyny plus widzę taki, że w razie czego będzie łatwiej ten element odkleić i wymienić, ale z drugiej strony syfu tam może sie nagromadzić. Szczególnie zimą...
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi 110 KM EDC
Rocznik: 2018
Wersja: Prestige Pomógł: 24 razy Dołączył: 27 Cze 2018 Posty: 1560 Skąd: WE, WPR
Wysłany: 2018-07-09, 13:48
W żadnym wypadku nie powinno tak to wyglądać, jak na zdjęciach. Zdarza się, że tu i ówdzie nie przylega dokładnie, ale wtedy odstaje może na 1-1,5 mm. Tutaj widać robotę składu celnego...
_________________ EDC - Ekonomiczny Duster Codziennie. Psycho the rapist
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum