Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

DACIA Klub Polska  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 


Poprzedni temat :: Następny temat
Czego dotyczą te ikonki w "rozszerzonym" menu MN?
Autor Wiadomość
Kauris 



Marka: Dacia
Model: Logan MCV II Ph1
Silnik: 1.2 16v 73KM
Rocznik: 2015 40kkm
Wersja: Laureate
Pomógł: 15 razy
Wiek: 41
Dołączył: 21 Sie 2015
Posty: 354
Skąd: Poznań
Wysłany: 2018-11-23, 19:35   Czego dotyczą te ikonki w "rozszerzonym" menu MN?

Ktoś podpowie czym się różnią te 3 pozycje? Co konkretnie zmieniają? Google mi za bardzo nie pomogło (no po za tym, że IGO to nawigacja i Waze też nawigacja)

Klikać się boję ;) (długa historia)

MNe.jpg
Plik ściągnięto 32 raz(y) 27,57 KB

_________________
 
shrek 



Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os.
Pomógł: 41 razy
Wiek: 38
Dołączył: 15 Wrz 2013
Posty: 2633
Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2018-11-28, 09:04   

Jaki masz wersje systemu? Ja u siebie tego nie widzialem.
A to zmienia chyba skorki navi lub dodaje jakis ekran przy wlaczaniu. Tak cos mi swita.
_________________
Rzeczy niemozliwe robie od reki, a na cuda trzeba dzien poczekac.
Ostatnio zmieniony przez shrek 2018-11-28, 09:06, w całości zmieniany 1 raz  
 
jas_pik 



Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1,5 dCi 110KM
Rocznik: 2014
Wersja: Prestige
Pomógł: 52 razy
Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 3286
Skąd: Warszawa

Wysłany: 2018-11-28, 10:53   

To są różne skórki mapowe (wygląd map)
_________________
Podoba Ci się to co robię ?
Daj mi like na FB :)
www.facebook.com/mediapik/
 
shrek 



Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os.
Pomógł: 41 razy
Wiek: 38
Dołączył: 15 Wrz 2013
Posty: 2633
Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2018-11-28, 10:56   

To dobrze pamietalem. :-D
_________________
Rzeczy niemozliwe robie od reki, a na cuda trzeba dzien poczekac.
 
Kauris 



Marka: Dacia
Model: Logan MCV II Ph1
Silnik: 1.2 16v 73KM
Rocznik: 2015 40kkm
Wersja: Laureate
Pomógł: 15 razy
Wiek: 41
Dołączył: 21 Sie 2015
Posty: 354
Skąd: Poznań
Wysłany: 2018-11-28, 21:06   

6.0.4
W międzyczasie ciekawość mnie zeżarła i kliknąłem sobie.
Nie zauważyłem żadnych różnic...
Prawdopodobnie (gdybam/nie sprawdziłem) wyższy priorytet mają indywidualne ustawienia poszczególnych sekcji (dolny rząd ikonek), a te 3 ikonki to paczki z rożnym zestawem tego co i tak jest do wyboru indywidualnie(?)
_________________
 
jas_pik 



Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1,5 dCi 110KM
Rocznik: 2014
Wersja: Prestige
Pomógł: 52 razy
Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 3286
Skąd: Warszawa

Wysłany: 2018-11-29, 08:35   

Pewnie zamian nie zatwierdziłeś :)
_________________
Podoba Ci się to co robię ?
Daj mi like na FB :)
www.facebook.com/mediapik/
 
Kauris 



Marka: Dacia
Model: Logan MCV II Ph1
Silnik: 1.2 16v 73KM
Rocznik: 2015 40kkm
Wersja: Laureate
Pomógł: 15 razy
Wiek: 41
Dołączył: 21 Sie 2015
Posty: 354
Skąd: Poznań
Wysłany: 2018-11-29, 18:46   

No chyba, że się to zatwierdza jakoś inaczej niż pozostałe modyfikacje wyglądu?
Mam pozmieniane kolorystykę, ikony itd i procedura wyglądała identycznie ...i wszystko zawsze bez problemu się podmieniało, poza tymi trzema. Dlatego pytam.
_________________
 
jas_pik 



Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1,5 dCi 110KM
Rocznik: 2014
Wersja: Prestige
Pomógł: 52 razy
Dołączył: 02 Lut 2014
Posty: 3286
Skąd: Warszawa

Wysłany: 2018-11-29, 22:22   

A którą wersje masz?
Było bardzo duzo rożnych wersji softu, nie wszystkie istniejące ikony zawsze poprawnie działały. Pamiętaj ten soft jest rozwijany przez duża grupę osób ( skład jest międzynarodowy) i nie zawsze wszystko poprawnie współpracuje.
_________________
Podoba Ci się to co robię ?
Daj mi like na FB :)
www.facebook.com/mediapik/
 
Kauris 



Marka: Dacia
Model: Logan MCV II Ph1
Silnik: 1.2 16v 73KM
Rocznik: 2015 40kkm
Wersja: Laureate
Pomógł: 15 razy
Wiek: 41
Dołączył: 21 Sie 2015
Posty: 354
Skąd: Poznań
Wysłany: 2018-11-29, 23:01   

A żebym to wiedział, jaka to jest wersja...
Może TU jest właściwa informacja, albo v-3.8.2 , ewentualnie buldo v1.1
Kauris napisał/a:
Prawdopodobnie (gdybam/nie sprawdziłem) wyższy priorytet mają indywidualne ustawienia poszczególnych sekcji (dolny rząd ikonek), a te 3 ikonki to paczki z rożnym zestawem tego co i tak jest do wyboru indywidualnie(?)
Czyli źle obstawiam? To są jeszcze insze modyfikacje (np. layout informacji)? Na poprzednim MN1 też wydawało się nie działać, ale nie chodzi o to. Ciekawski jestem :)
_________________
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template FISubSilver v 0.3 modified by Nasedo. Done by Forum Wielotematyczne