Witam. Próbuje założyć centralny zamek do drzwi bagażnika w daci dokker. Uniwersalny siłownik nie pasuje bo ma za krótki skok. Pomyślałem że za małe pieniądze można kupić zamek z siłownikiem od daci logan lub sandero. Rozstaw śrub wydaje się taki sam wiec zamek można by było zastosować. Czy ktoś byłby na tyle miły i mógł zmierzyć rozstaw srob i podać . Zdjęcie daje o jakie wymiary chodzi . Także może jakieś inne pomysły jak to można zrobić miłe widziane
Zamek ze zdjęcia jest akurat od logan. Ale Oglądając zdjęcia ofert z Allegro zamki drzwi lewy przód lub tył logan i sondero wyglądają podobnie.Zamek u mnie w dokker wygląda tak jak na zdjęciu tylko nie na siłownika
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os. Pomógł: 57 razy Dołączył: 15 Wrz 2013 Posty: 2951 Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2019-01-14, 06:59
Kup zamek do Dokkera z silownikiem i po sprawie, a tak na marginesie, to silowniki uniwersalne maja dosyc duzy skok, wiec powinny obsluzyc zamek z dokkera.
_________________ Rzeczy niemozliwe robie od reki, a na cuda trzeba dzien poczekac.
Bym kupił od dokkera ale nigdzie nie mogę namieżyć. W salonie pan twierdzi że auto po vinie jest bez centralnego i nie może mi podać numeru części i ceny zamka z siłownikiem. Więc poczekam bo może ktoś z kolgów pomoże i zmierzy rozstaw śrub u siebie w aucie.
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os. Pomógł: 57 razy Dołączył: 15 Wrz 2013 Posty: 2951 Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2019-01-14, 17:40
Kup na portalach , uzywka.
A przez przypadek moze Dokker ma silownik taki jak Lodgy, czyli niezintegrowany z zamkiem cos mi sie tak wydaje.
Wtedy zwykly silownik uniwersalny obsluzy wszystko.
Poszukaj silownika do Dokkera.
_________________ Rzeczy niemozliwe robie od reki, a na cuda trzeba dzien poczekac.
Ostatnio zmieniony przez shrek 2019-01-14, 17:48, w całości zmieniany 1 raz
Model: Logan MCV II Ph1
Silnik: 1.2 16v 73KM
Rocznik: 2015 120kkm
Wersja: Laureate Pomógł: 22 razy Dołączył: 21 Sie 2015 Posty: 639 Skąd: Poznań
Wysłany: 2019-01-14, 19:48
Braian2002 napisał/a:
Zamek ze zdjęcia jest akurat od logan. Ale Oglądając zdjęcia ofert z Allegro zamki drzwi lewy przód lub tył logan i sondero wyglądają podobnie.Zamek u mnie w dokker wygląda tak jak na zdjęciu tylko nie na siłownika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum