Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

DACIA Klub Polska  
  •  FAQ  •   Szukaj  •   Użytkownicy  •   Grupy  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 


Poprzedni temat :: Następny temat
aktualizacja softu DD 1,6 16v
Autor Wiadomość
robo1973 


Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1.6 16V + LPG
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate 5 os.
Pomógł: 2 razy
Wiek: 46
Dołączył: 28 Maj 2011
Posty: 366
Skąd: Leżajsk
Wysłany: 2019-03-12, 17:00   aktualizacja softu DD 1,6 16v

Jaka jest orientacyjna cena aktualizacji softu silnika w ASO ?
Mam jeszcze z 2011 i auto od czasu do czasu robi żabę i ganie na wolnych obrotach
Czy aktualizacja pomoże ?
 
Fruxo 


Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: lpg 1.6 16v
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate
Pomógł: 7 razy
Dołączył: 16 Lis 2016
Posty: 1161
Skąd: wwa
Wysłany: 2019-03-12, 17:06   

aktualizacja robi się automatycznie po podpięciu komputera w aso
więc wątpię żeby przez tyle lat nigdy nikt tego nie robił
 
robo1973 


Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1.6 16V + LPG
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate 5 os.
Pomógł: 2 razy
Wiek: 46
Dołączył: 28 Maj 2011
Posty: 366
Skąd: Leżajsk
Wysłany: 2019-03-12, 17:11   

a dlaczego miał robić Nie jeżdżę do ASO No byłem raz w pierwszym roku jak mi samochód nie mógł zapalić
Wgrali soft i zapalił
 
Obywatel MK 



Marka: Dacia
Model: Duster II
Silnik: 1.6 SCe
Rocznik: 2019
Wersja: Prestige
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 10 Gru 2018
Posty: 288
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2019-03-12, 17:27   

Skoro pomogła za pierwszym razem to pomoże i za drugim, ale skąd masz o tym wiedzieć skoro nie jeździsz do ASO.
_________________
Browar domowy Mariampol
 
robo1973 


Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1.6 16V + LPG
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate 5 os.
Pomógł: 2 razy
Wiek: 46
Dołączył: 28 Maj 2011
Posty: 366
Skąd: Leżajsk
Wysłany: 2019-03-12, 17:31   

Obywatel MK napisał/a:
Skoro pomogła za pierwszym razem to pomoże i za drugim, ale skąd masz o tym wiedzieć skoro nie jeździsz do ASO.

dlatego pytam jaki jest koszt wgrania softu ?
 
DrOzda 



Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate 7 os.
Pomógł: 50 razy
Dołączył: 12 Maj 2010
Posty: 2637
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-03-12, 17:49   

Strzelam że ze 200-300 pln ... można to tez zrobić CLIPem zdaje się...
 
robo1973 


Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1.6 16V + LPG
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate 5 os.
Pomógł: 2 razy
Wiek: 46
Dołączył: 28 Maj 2011
Posty: 366
Skąd: Leżajsk
Wysłany: 2019-03-12, 18:44   

hyy jeżeli 200 - 300 to przesada W BMW płaciłem 100+vat Bardziej będzie się opłacało RENAULT CLIP kupić na alli za 90 dolarów Tym bardziej że czekam na nowe logy
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template FISubSilver v 0.3 modified by Nasedo. Done by Forum Wielotematyczne