Wysłany: 2020-05-30, 12:07 Plastikowe progi w Lodgy Stepway
Witam wszystkich,
wspolnie z kolegą z forum powstała dyskusja na temat nakladek progowych do Lodgy Stepway czy montowano je fabrycznie wspolnie z nakladkami na nadkola? A moze to byla dodatkowo płatna opcja mimo wersji Stepway? Cena takich nakladek w serwisie to 700 zł + koszt montażu.
Marka: Dacia
Model: LOGAN MCV II
Silnik: 0,9Tce 121KM@186Nm
Rocznik: XII 2017
Wersja: Stepway Outdoor Pomógł: 52 razy Dołączył: 21 Mar 2017 Posty: 1975 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2020-05-30, 12:19
Z tego co się orientuję to w Lodgy Stepway były montowane seryjnie nakładki progowe . Natomiast do zwykłej Lodgy istniała możliwość zakupu odpowiedniego pakietu ( niestety nie pamiętam jego numeru i nazwy) stylizującego zwykłą Lodgy na wersję Stepway. Rok temu jak miałem jeszcze Lodgy na Allegro znalazłem człowieka, który sprzedawał oryginalny, nowy taki pakiet za 500zł. Widziałem też zwykłą Lodgy z takimi nakładkami i wyglądała jak Stepway. Na naszym forum są chyba 2 osoby, które założyły taki pakiet do siebie, bodajże kolega route2000 jest jedna z nich
Marka: Dacia
Model: LOGAN MCV II
Silnik: 0,9Tce 121KM@186Nm
Rocznik: XII 2017
Wersja: Stepway Outdoor Pomógł: 52 razy Dołączył: 21 Mar 2017 Posty: 1975 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2020-05-31, 21:50
Faktycznie w Stepwayu nie było nakładek progowych, przypatrzyłem się dokładnie na kilku zdjęciach i progi są pomalowane na czarno . To w MCV II stepway nakładki progowe były montowane fabrycznie a w droższej Lodgy z nich zrezygnowali i polecieli po bandzie. Trochę zmyliło mnie to, że w pakiecie Adventure nakładki progowe faktycznie były
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum